Αυτό είναι το ILL! Το νέο survival horror με UE5.

Published on 2 January 2022 at 08:59

Αν και τα τελευταία χρόνια το είδος επιβίωσης/τρόμου έχει αυξηθεί, κυρίως χάρη σε μεγάλους τίτλους όπως το Resident Evil Remake 2, η αλήθεια είναι ότι το είδος ξεχάστηκε αρκετά για αρκετά χρόνια, ειδικά λόγω του χαμηλού επιπέδου που πέτυχαν οι παραγωγές.

Ωστόσο από αυτήν την αναβίωση του franchise της Capcom έδειξε ότι τα παιχνίδια του είδους δεν σταματούν να αυξάνονται. Μετά από αρκετά indie παιχνίδια που έχουν επιλέξει αυτό τον τύπο τώρα ήταν η σειρά της Team Clout η οποία κυκλοφόρησε το πρώτο teaser gameplay του ILL να τρέχει με unreal engine 5.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το ILL θα είναι ένα παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου μετά τις νέες δόσεις του Resident Evil, οι οποίες στοιχηματίζουν σε αυτό το είδος κάμερας από την έβδομη δόση, αρκεί να μην λάβουμε υπόψη τα remakes των κλασικών παιχνιδιών.

Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω  βίντεο το ILL θα είναι ένας νέος τρόμος επιβίωσης πάνω σε Unreal Engine 5, τη νέα γραφική μηχανή της Epic Games, της οποίας έχουμε ήδη δει μερικά δείγματα όπως το Hellblade 2 την νέα δόση του franchise που δημιουργήθηκε από τη Ninja Theory.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτή είναι μια πραγματικά μικρή ομάδα. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε τους πιθανούς περιορισμούς που θα μπορούσε να έχει ο τίτλος.


«   »

Add comment

Comments

patramanis
17 days ago

ενδιαφέρον φαινεται μπίλλυ!!

bill
17 days ago

φαινεται άρρωστο! χαχα