Εμφανίστηκε μια achievement list για το GoldenEye 007 στο Xbox

Published on 1 January 2022 at 20:40

Το 1997 η Rare κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Nintendo 64 το GoldenEye 007. Ένα shooter πρώτου προσώπου βασισμένο στον γνωστό μυστικό πράκτορα 007. Αυτό το παιχνίδι ήταν μια προσαρμογή της ταινίας του 1997 τόσο λαμβάνοντας πολύ θετικές κριτικές όσο και πουλώντας το παιχνίδι περισσότερα από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στα τέλη Ιανουαρίου του 2021 διέρρευσαν αρκετές ώρες υποτιθέμενου remastering του παιχνιδιού, το οποίο είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για κονσόλες Xbox. Είναι αλήθεια ότι το έργο αυτό αντιστοιχεί στο έτος 2007 αλλά δεν είναι καθόλου παράλογο να εργάζονται επί του παρόντος σε κάτι παρόμοιο μετά τη δημιουργία από τη Microsoft μιας λίστας επιτευγμάτων για το παιχνίδι.

Ο γνωστός insider και leaker Wario640 ανακοίνωσε μέσω Twitter την εμφάνιση μιας πλήρους λίστας επιτευγμάτων για το GoldenEye 007, στο οποίο ο δημοσιογράφος Tom Warren ανέφερε το "GoldenEye 007 στο Xbox", δίνοντας μεγαλύτερη αξιοπιστία στο θέμα. Προς το παρόν είναι άγνωστο αν τελικά θα φτάσει με τη μορφή ενός remaster, backward compatible ή με κάποιο παρόμοιο τρόπο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθίσουμε και να περιμένουμε τα επόμενα επίσημα νέα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.