Οι προγραμματιστές του Elden Ring εξηγούν τους λόγους πίσω από την καθυστέρηση του.

Published on 4 January 2022 at 21:30

Ο Hidetaka Miyazaki, πρόεδρος της From Software και διευθυντής του Elden Ring, πραγματοποίησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Edge, στην οποία έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενομενο open world παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του επόμενου μήνα.

Κυρίως, μεταξύ των πιο ενδιαφερόντων πληροφοριών που έχουν προκύψει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι προγραμματιστές του Elden Ring εξηγούν τους λόγους πίσω από την καθυστέρηση τους. Σύμφωνα με τον Miyazaki η ελευθερία που θα προσφέρει ο τίτλος στους παίκτες έχει καταλήξει να είναι μεγαλύτερη από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί και κατά συνέπεια ο τίτλος γινόταν όλο και πιο περίπλοκος και ο χρόνος που χρειάζονταν για τη διόρθωση των σφαλμάτων και να κάνουν δοκιμές έχει αυξηθεί εκθετικά.
Εν συντομία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο τίτλος έχει καταλήξει να είναι πιο φιλόδοξος από το στούντιο από τον αρχικό προγραμματισμό και χρειάστηκαν αυτόν τον επιπλέον χρόνο απαραίτητο για να γυαλίσουν όλες τις ατέλειες του παιχνιδιού και να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες, σεβόμενοι την ποιότητα που αναμένεται σε έναν τίτλο From Software.

Οι προγραμματιστές του Elden Ring εξηγούν τους λόγους πίσω από την καθυστέρηση
Ο σκηνοθέτης σχολίασε επίσης στη συνέντευξη ότι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις και προτεραιότητες του στούντιο ήταν να διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στον τίτλο, προσθέτοντας όλα τα είδη εκδηλώσεων και χαρακτήρων στον απέραντο ανοιχτό κόσμο του, προκειμένου να αποφευχθεί ότι οι παίκτες μπορούν να αισθανθούν βαριεστημένοι, ένας κίνδυνος που μπορεί να συνοδευτεί από το πέρασμα στο είδος του ανοιχτού κόσμου, αν δεν εισάγεται αρκετό ενδιαφέρον περιεχόμενο σε αυτό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.