Το Starfield εύχεται ευτυχισμένο το 2022 με νέο εικαστικό.

Published on 4 January 2022 at 08:43

Η Bethesda αποφάσισε να γιορτάσει το νέο έτος  με μια νέα εικόνα του Starfield, του πολυαναμενόμενου RPG επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2022 για pc και Xbox Series X|S που συνεχίζει να επιδεικνύεται με το σταγονόμετρο.

Επίσης, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης αλλά ένα εικαστικό δηλαδή μια εικόνα που χρησιμεύει κυρίως για να απεικονίσει το στυλ και τα περιβάλλοντα που υπάρχουν στο παιχνίδι, τα οποία στην περίπτωση αυτή αναφέρονται στην πιο κλασική επιστημονική φαντασία. Στη συναρπαστική απεικόνιση βλέπουμε μια ματιά του χώρου που φαίνεται από την επιφάνεια ενός εξωγήινου πλανήτη καλυμμένου με πάγο.

Στο βάθος ένα νεφέλωμα ενώ σε μια γωνία της εικόνας βλέπουμε ένα όχημα προφανώς εξειδικευμένο στην εξερεύνηση για τις πιο απρόσιτες επιφάνειες με δύο αστροναύτες να συλλογίζονται : «Αφιερωμένο σε ένα χρόνο ανακαλύψεων», αναφέρεται στο μήνυμα που επισυνάπτεται 
Ως εκ τούτου, τα teasers στο Starfield συνεχίζουν μετά την εικόνα από τις μυστηριώδεις σπηλιές για να εξερευνήσουμε που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, ενώ χθες προέκυψαν κάποιες υποτιθέμενες εικόνες από μια παλιά έκδοση του τίτλου.

Εν τω μεταξύ, αναμένουμε μια πραγματική παρουσίαση για το Starfield πιθανώς κατά την περίοδο της E3: όπως συνέβη και για το Fallout 4 και άλλους τίτλους εταιρειών, φαίνεται στην πραγματικότητα ότι ο Todd Howard και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να δείξουν το παιχνίδι σε βάθος κοντά στην πραγματική κυκλοφορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.