Ο Hideo Kojima θα ξεκινήσει το 2022 με ένα «ριζοσπαστικό έργο»

Published on 6 January 2022 at 23:52

Ο Hideo Kojima μας έχει δείξει πολλές φορές ότι αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα αυτής της βιομηχανίας με μακρά ιστορία. Λαμβάνοντας ως σημείο αναφοράς ένα μήνυμα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, επιβεβαιώθηκε ότι μέσα στο 2022 θα αρχίσει να εργάζεται για ένα νέο παιχνίδι που θα υποσχεθεί να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το ποια προσέγγιση θα ακολουθήσει. Εν τω μεταξύ, είναι καλύτερο να τον ακολουθήσετε στο Twitter για να αναλύσετε οποιοδήποτε από τα μηνύματα που δημοσιεύει και έτσι να γνωρίζετε τις λεπτομέρειες που περιβάλλουν αυτή τη μυστηριώδη IP, η οποία έχει ιντριγκάρει πολλούς ανθρώπους.

Εκτός από το γεγονός ότι επιβεβαίωσε αυτή τη μεγάλη είδηση, ο Ιάπωνας σκηνοθέτης σχολίασε ότι μεταξύ των σχεδίων του είναι επίσης να ξεκινήσει ένα έργο που σχετίζεται με τη ραδιοφωνική μετάδοση.

Όπως και να έχει είναι άγνωστο αν ο εν λόγω προγραμματιστής θα πραγματοποιήσει αυτό το τελευταίο σχέδιο. Ωστόσο πρέπει να έχουμε κατά νου ότι μοιράζεται πάντα οτιδήποτε κάνει στην καθημερινή του ζωή και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται αργότερα να παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.