Το επόμενο παιχνίδι Bioshock ίσως έρθει μόνο στην νέα γενιά.

Published on 6 January 2022 at 15:33

Η άφιξη του νέου BioShock φημολογείται εδώ και πολύ καιρό . Υπάρχουν όλο και περισσότερες αδιακρισίες και διαρροές που μιλούν για το νέο έργο που τώρα είναι ορφανό από τον Ken Levine και Irrational Games  αλλά έχουμε αποκαλύψει δύο μάλλον σημαντικές ενδείξεις για την ανάπτυξη και το marketing για το campaign .
Ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις , οι διάφορες "διαρροές" προέρχονται από τα προφίλ linkedIn εκείνων που έχουν εργαστεί (ή εξακολουθούν να εργάζονται) στο BioShock 4 και για άλλη μια φορά ήταν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αφιερωμένο στην εργασία που αποκάλυψε τις δύο λεπτομέρειες για τις οποίες πρόκειται να σας μιλήσουμε. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το προφίλ ενός Principal Systems Engineer το νέο παιχνίδι της σειράς δημιουργείτε χρησιμοποιώντας την unreal engine και βελτιστοποιείται για PS5 και Xbox Series X | S. Προφανώς το όνομα του παιχνιδιού δεν αναφέρεται, αλλά ο προγραμματιστής έχει καλύψει αυτό το ρόλο στην Cloud Chamber, το στούντιο ανάπτυξης που έχει στο χέρι το franchise μετά τη διάλυση της Irrational Games .

Αυτές οι πληροφορίες μας παρέχουν δύο σημαντικές λεπτομέρειες: η πρώτη είναι ότι το νέο BioShock  θα περιορίζεται μόνο σε κονσόλες νέας γενιάς αποκλείοντας έτσι το PlayStation 4 και το Xbox One. Το δεύτερο, ωστόσο αρνείται τις φήμες μιας πιθανής χρονικής αποκλειστικότητας στο PS5. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη δημοσίευση στο LinkedIn, ότι πραγματοποιείτε παράλληλα και στις δύο πλατφόρμες. Φυσικά, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε  συμφωνίες μάρκετινγκ, ίσως με βάση αποκλειστικά Dlc για τη μία ή την άλλη κονσόλα, αλλά προς το παρόν μια έκδοση που περιορίζεται σε μία μόνο πλατφόρμα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.