Νέα μεταγραφή για την inXile Entertainment.

Published on 5 January 2022 at 22:37

Τελευταία μιλάμε αρκετά για τα Xbox Game Studis και από αυτά οποία που έχουμε τις λιγότερες πληροφορίες είναι τα Compulsion Games και η InXile Entertainment αντίστοιχα. Φαίνεται ότι είναι οι λιγότερο δραστήριοι, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το καθένα εργάζεται σε τουλάχιστον ένα έργο, και στην περίπτωση της ομάδας του Brian Fargo συνεχίζουν επίσης να ασχολούνται το Wasteland 3.

Επιπλέον, μπορούμε επίσης να δούμε ότι αρκετές προσφορές εργασίας που κάνουν και τα δύο στούντιο, αντικατοπτρίζουν την ανάγκη να αναπτυχθούν γρήγορα και βιώσιμα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι και τα δύο έργα προχωρούν καλά αν και είναι αλήθεια ότι και τα δύο βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Από τα στοιχεία που μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε είναι ότι οι δημιουργοί παιχνιδιών όπως το The Bard's Tale εργάζονται σε κάτι που ενδεχομένως που θα συνδυάζει RPG στοιχεία και αισθητική Steampunk και ότι το κωδικό όνομα του έργου θα είναι "Project Cobalt" και θα κάνει χρήση της U.E. 5.

Το γεγονός είναι ότι το στούντιο έχει προσθέσει στις τάξεις του τον Anthony Garcellano, ο οποίος είναι Visual Artist και έχει εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Crash Bandicoot 4, το Call of Duty Warzone , το Bloodlines 2.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.