Το STALKER 2: Heart of Chernobyl θα τρέχει σε UE5 και θα είναι υπέροχο.

Published on 7 January 2022 at 07:08

Μία από τις μεγάλες κυκλοφορίες του 2022 είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Stalker με το Stalker 2: Heart of Chernobyl. Μετά από χρόνια σιωπής τον προσεχή Απρίλιο θα έχουμε αυτή τη νέα δόση που φτάνει για να ξεπεράσει όλα όσα είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια του έπους. Ένα από τα ισχυρά σημεία θα είναι το κομμάτι των γραφικών όπου θα τρέχει με Unreal Engine 5. Η συγκεκριμένη μηχανή γραφικών της Epic φαίνεται να αρχίζει να παίρνει ταχύτητα πλεύσης και έχουμε ήδη επιβεβαιώσει λανσαρίσματα στο Xbox που θα κάνουν χρήση αυτής της μηχανής όπως το Hellblade 2, Avowed ή State Of Decay 3.

Η Unreal Engine 5 επιτρέπει πρωτοφανή ευελιξία κατά τη δημιουργία παιχνιδιών ανοιχτού κόσμου οπότε η GSC Game World αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη μηχανή που εκτός από το να είναι πολύ ευέλικτη σε ανοιχτά παγκόσμια περιβάλλοντα τους επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιούν προηγμένο φωτισμό, καιρικά εφέ κύκλο ημέρας και νύχτας και άλλα χαρακτηριστικά νέας γενιάς. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε ότι είναι ένα παιχνίδι διάρκειας άνω των 100 ωρών και μια από τις καλύτερες εμπειρίες επιβίωσης και τρόμου που μπορούμε να απολαύσουμε στο Xbox και το Xbox Game Pass τον προσεχή Απρίλιο.

  • Ζήστε μοναδικά gameplay, με τα στοιχεία ενός shooter πρώτου προσώπου, ενός καθηλωτικού προσομοιωτή τρόμου και τρόμου.
  • Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε μια μη γραμμική ιστορία που λαμβάνει χώρα στο περιβάλλον της τοπικής μετα-αποκαλυπτικής σκοτεινής επιστημονικής φαντασίας. Το καθήκον σου είναι να αποφασίσεις για τη μοίρα της Ζώνης.
  • Επίσημη υποστήριξη mod, η οποία δίνει στους πονηρούς stalkers την ελευθερία να επεκταθούν και να εμπλουτίσουν το σύμπαν του παιχνιδιού.
  • Το Multiplayer θα φτάσει λίγο μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας ως δωρεάν ενημέρωση του παιχνιδιού.

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.