Κυκλοφόρησαν φήμες σχετικά με την πιθανή άφιξη των παιχνιδιών της Warner Bros. στο Xbox Game Pass.

Published on 6 January 2022 at 22:30

Ο κατάλογος Xbox Game Pass είναι ένας από τους μεγάλους προμαχώνες της Microsoft ειδικά για τη συνεχή είσοδο τίτλων υψηλής ποιότητας στην υπηρεσία όπως συνέβη αυτή την πρώτη εβδομάδα του 2022 με την άφιξη παιχνιδιών όπως το  Mass Effect Legendary Edition ή την επιστροφή του φανταστικού Outer Wilds.

Τώρα, οι φήμες έχουν εκτοξευτεί στα ύψη για την πιθανή άφιξη άλλων τίτλων στην υπηρεσία. Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες έχουν αρχίσει να θεωρούν την άφιξη των παιχνιδιών της Warner Bros. στο Xbox Game Pass λόγω της τελευταίας αλληλεπίδρασης που έχει κάνει στον επίσημο λογαριασμό twitter της εταιρείας.
Σε ένα νήμα όπου ο λογαριασμός Xbox έγραψε βιντεοπαιχνίδια ο λογαριασμός Xbox Game Pass απάντησε με τον ίδιο. Ωστόσο οι θεωρίες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται όταν ο λογαριασμός της Warner Bros. Games έχει αναφέρει το σχόλιο του λογαριασμού Game Pass αντί του λογαριασμού Xbox, όπως έχουν κάνει όλοι οι επίσημοι λογαριασμοί.

Αυτό έχει προκαλέσει φήμες σχετικά με την πιθανότητα να δούμε παιχνίδια της Warner Bros. στο Xbox Game Pass. Επί του παρόντος υπάρχει ήδη ένας καλός αριθμός τίτλων της εταιρείας στην υπηρεσία και μετά τις φήμες εξαγοράς που υπήρχαν πριν από μερικά χρόνια, υπάρχει η πιθανότητα ότι τόσο η Warner όσο και η Microsoft να καταλήξουν σε συμφωνία στο μέλλον.

Ωστόσο όλα αυτά εξακολουθούν να είναι απλές θεωρίες σχετικά με το τι θα μπορούσε να συμβεί, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξει μια συμφωνία όπως αυτή που αναφέρθηκε ή δεν καταλήξουν πουθενά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.