Κακά μαντάτα για την φετινή E3!

Published on 7 January 2022 at 21:36

Κάθε χρόνο οι οπαδοί των βιντεοπαιχνιδιών αναμένουν την άφιξη του μήνα Ιουνίου επειδή είναι ο μήνας  της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών του κλάδου. Το 2021, οι χρήστες μπόρεσαν να απολαύσουν ξανά την εκδήλωση με φυσική παρουσία μετά την ακύρωση της εκδήλωσης το 2020.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η τρέχουσα κατάσταση του COVID-19 με την παραλλαγή Omicron έχει προκαλέσει αλλαγή στα σχέδια της E3 και οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση της έκθεσης ανακοινώσανε ότι η E3 2022 θα είναι μια αποκλειστική διαδικτυακή εκδήλωση.

Το νέο αυτό το μάθαμε χάρη στην ιστοσελίδα venturebeat η οποία μοιράστηκε τις δηλώσεις του συλλόγου, στις οποίες διαβεβαιώνουν ότι η τρέχουσα κατάσταση τους έχει αναγκάσει να λάβουν την απόφαση ότι η E3 2022 θα είναι ένα αποκλειστικό διαδικτυακό γεγονός, χωρίς κανενός είδους  φυσικής παρουσίας.

Λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για την υγεία που περιβάλλουν τον COVID-19 και των πιθανών επιπτώσεών του στην ασφάλεια της έκθεσης και των συμμετεχόντων, η Ε3 δεν θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία το 2022. Παραμένουμε απίστευτα ενθουσιασμένοι για το μέλλον του E3 και ανυπομονούμε να ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια απόφαση που δεν θα ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς, αλλά είναι κατανοητή δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης και το μόνο πράγμα που ελπίζουμε είναι ότι όλα να αλλάξουν το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψουν το επόμενο έτος στο φυσιολογικό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.