Το Star Wars Jedi: Fallen Order 2 θα μπορούσε να εμφανιστεί πριν από τον Ιούνιο

Published on 9 January 2022 at 20:34

Ήμασταν όλοι ξεκάθαροι ότι ένας από τους μαθητευόμενους Jedi θα επέστρεφε. Ο  Cal Kestis και tο υπέροχο Mantis του θα επιστρέψουν στις κονσόλες μας . Αν και δεν έχουμε καθορισμένη ημερομηνία, φαίνεται ότι αυτή η δεύτερη δόση θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2022.

Όλες αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον πληροφοριοδότη Jeff Grubb, ο οποίος τα αποκάλυψε όλα αυτά σε ένα stream στο  Giant Bomb. Εκεί είναι που ο Grubb αναγνώρισε ότι η EA θέλει να δείξει το παιχνίδι με θεαματικό τρόπο, οπότε θα σκεφτόταν να το κάνει πριν από την E3.

Μετά την ευχάριστη έκπληξη και την επιτυχία με περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα  που συγκέντρωσε το Star Wars Jedi: Fallen Order, ήταν σαφές ότι θα έρχονταν μια συνέχεια. Οι οπαδοί του παιχνιδιού ανυπομονούσαν γι'αυτό αφού στο πρώτο βιντεοπαιχνίδι είδαμε μια πραγματικά υπέροχη ιστορία και gameplay.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει για μια πιθανή συνέχεια του Jedi: Fallen Order, αλλά γνωρίζοντας ότι η EA κατέχει τα δικαιώματα των βιντεοπαιχνιδιών Star Wars μέχρι το 2023 φαίνεται σαν να είναι ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.