Η FromSoftware δουλεύει πάνω σε ένα νέο Armored Core

Published on 10 January 2022 at 18:11

Εκτός από το Elden Ring το οποίο θα βρίσκεται στα καταστήματα τον επόμενο μήνα η FromSoftware  πιθανόν εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση της κλασικής σειράς Armored Core. Τουλάχιστον αυτό εξασφαλίζει μια πρόσφατη διαρροή που αφήνει, επιπλέον, τις πρώτες λεπτομέρειες από  αυτή την επανεκκίνηση του παιχνιδιού δράσης με mechs που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο PlayStation.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε μέσω του Reddit, αυτή η επιστροφή της σειράς Armored Core θα είναι περισσότερο ένας επαναπροσδιορισμός της σειράς με κάποια επιρροή από dark souls. "Επί του παρόντος, η FromSoftware στέλνει έρευνες και δείχνει στους συμμετέχοντες εικόνες του παιχνιδιού με boss τύπου Souls", λέει. Ένα λευκό mech να παλεύει ένα τεράστιο ρομπότ (boss ; ) με ένα φωτόσπαθο που έμοιαζε πολύ με dark souls." Αυτή η διαρροή υποδηλώνει ότι, όπως και τα τελευταία παιχνίδια του ιαπωνικού στούντιο ο τίτλος θα μπορούσε να διαθέτει κάποιο είδος συνεργασίας για πολλούς παίκτες.

Προς το παρόν αυτές οι εικόνες δεν έχουν κοινοποιηθεί, αλλά μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι που αναδεικνύουν ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ότι πρόκειται για ένα shooter τίτλο τρίτου προσώπου και μάχη σώμα με σώμα σε ένα νέο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Hidetaka Miyazaki . Αυτό το σύμπαν περιγράφεται ως ένας μεγάλος τρισδιάστατος χάρτης όπου «μπορείτε να αισθανθείτε την κλίμακα του σύμπαντος των mechw», οπότε μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια εξερεύνηση.

Προς το παρόν, αυτές οι πληροφορίες απέχουν πολύ από το να είναι επίσημες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε τα επόμενα βήματα της FromSoftware μετά την κυκλοφορία του Elden Ring, το οποίο θα φτάσει στις 25 Φεβρουαρίου στο Xbox One, xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.