Το DLC του Resident Evil Village δεν θα είναι δωρεάν, σύμφωνα με έναν insider.

Published on 13 January 2022 at 13:54

Το Resident Evil Village βγήκε στην αγορά την άνοιξη του περασμένου έτους, επιτυγχάνοντας αριθμούς που βελτιώνουν περαιτέρω την τρέχουσα κατάσταση του franchise της Capcom. Εκτός από την οικονομική πτυχή, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τίτλος έχει επιτύχει μια φανταστική αποτίμηση τόσο από τον Τύπο όσο και από τους χρήστες, καταφέρνοντας να κερδίσει το βραβείο για το παιχνίδι της χρονιάς στο Steam.

Τέτοια ήταν η επιτυχία του τίτλου που, αν και αρχικά δεν υπήρχε καμία πρόθεση να κυκλοφορήσει νέο περιεχόμενο. Μετά τη συνάντηση των επενδυτών της Capcom τον Οκτώβριο θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι όχι μόνο θα υπήρχε DLC του Resident Evil Village, αλλά ότι θα μπορούσε να είναι δωρεάν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά το DLC του Resident Evil Village δεν θα είναι δωρεάν ή τουλάχιστον έτσι έχει επισημάνει ο γνωστός πληροφοριοδότης του franchise, Dusk Golem. Σε μια ανάρτηση στο Twitter ο χρήστης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει επιλογή για ένα εντελώς δωρεάν DLC να φτάσει για τον τίτλο.

Προς το παρόν, όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή φήμη, αν και λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που γνωρίζαμε προηγουμένως από τον χρήστη είναι πολύ πιθανό ότι το Resident Evil Village DLC δεν είναι δωρεάν..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.