Το Rainbow Six Extraction μας δίνει τους στόχους ανάλυσης και απόδοσης στο Xbox Series X|S και Xbox One του Xbox One

Published on 11 January 2022 at 07:02

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την τελική κυκλοφορία του Rainbow Six Extraction της νέας προσθήκης της multiplayer σειράς Ubisoft, η γαλλική εταιρεία αποκάλυψε ποιοι είναι οι στόχοι της ανάλυσης και της απόδοσης του παιχνιδιού για κάθε μία από τις κονσόλες της αγοράς. Η διαφορά στις δυνατότητες μεταξύ των γενεών είναι και πάλι εμφανής.

Μέσω του MP1stportal, ο τεχνικός διευθυντής του Rainbow Six Extraction Bruno Lalonde, διευκρινίζει ότι η τελευταία γενιά κόνσολών, Xbox One και PS4, θα περιοριστεί σε βασικά 1080p και 30 fps όσον αφορά την ανάλυση και την απόδοση. Ενώ στη νέα γενιά κόνσολών, XboxSeries X και PS5, στόχος του στούντιο είναι να προσφέρει ανάλυση 4K και 60fps. Για κάποιο λόγο η επιλογή να παίξετε στα 120fps προορίζεται μόνο για την έκδοση του υπολογιστή, αν και έχουμε ήδη δει μερικά παιχνίδια να εκτελούνται με αυτή την ταχύτητα στις κονσόλες.

Όσο για το Xbox Series S το πιο "αδύναμο" από τις κονσόλες επόμενης γενιάς της Microsoft, δεν έχει κοινοποιηθεί κάποιο πλάνο αλλά ελπίζουμε ότι θα έχει τη δική του ενδιάμεση διαμόρφωση. Ακριβώς όπως θα έπρεπε να συμβεί με το Xbox One X θα ήταν έκπληξη αν περιοριζόταν σε 1080p και 30 fps όπως με το Xbox One.

Το Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου σε Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC, και στο Xbox Game Pass (Pc Game Oass) μπορεί να παιχτεί κατά την κυκλοφορία χωρίς επιπλέον κόστος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.