Η Sega ανοίγει νέο στούντιο με τον παραγωγό του Phantasy Star Online 2

Published on 14 January 2022 at 19:45

Η Sega θα είναι πάντα στον επάξιο ουρανό των βιντεοπαιχνιδιών με πολλές επιτυχίες. Το 2021 ήταν μια μεγάλη χρονιά για την εταιρεία με την επιστροφή του Super Monkey Ball, την καταπληκτική κυκλοφορία του Lost Judgment και την ανακοίνωση ενός νέου τίτλου Sonic. Όσον αφορά τους παίκτες για το Phantasy Star Online 2 έλαβε μια γιγαντιαία ενημέρωση και ο παραγωγός του RPG θα έχει τώρα έναν εξαιρετικό ρόλο μέσα στην εταιρεία.

Πολλοί αναγνώστες θα σκεφτούν: "το Phantasy Star Online 2 είναι απλά ένα άλλο online RPG" και ενώ αυτό ισχύει στη Δύση, στην Ιαπωνία, το παιχνίδι έχει αποκομίσει επιτυχίες για περισσότερα από 10 χρόνια, καταφέρνοντας να φτάσει στο επιβλητικό νούμερο των 3,5 εκατομμύριων χρηστών μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του αποκλειστικά για την Ιαπωνία και για να μην αναφέρουμε ότι είναι αποκλειστικό pc και Xbox. Η επιτυχία κέρδισε την Takaya Segawa τη διεύθυνση ενός στούντιο Sega στην πόλη Σαπόρο.
Η ανακοίνωση της Sega αναφέρει ότι το νέο στούντιο θα είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό νέων τίτλων. Ο νέος διευθυντής της Segawa εντάχθηκε στις τάξεις της Sega στο ύψος της εταιρείας, το 1992 για να εργαστεί ως σχεδιαστής, ένας ρόλος που έπαιξε σε διάφορους διάσημους τίτλους όπως η Μηχανή Mean Bean του Dr. Robotnik και οι Mario και Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες πριν προσγειωθεί στο ήδη ονομασμένο Phantasy Star Online 2.

Τι ισχύει για το 2022 για τη Sega; Όλα δείχνουν ότι θα είναι μια μεγάλη χρονιά με την άφιξη του Sonic Frontiers και του Company of Heroes  που βρίσκεται ήδη προ των πυλών. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.