Η Games Workshop  δεν επιβεβαιώνει ότι το Space Marine 2 θα φτάσει το 2022

Published on 14 January 2022 at 07:18

Αυτό το 2022 υπόσχεται να είναι ένα από τα καλύτερα χρόνια για όλους εκείνους που είναι οπαδοί του σύμπαντος Warhammer και του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών. Δεν είναι και λίγα εάν αν λάβουμε υπόψη τους μεγάλους τίτλους που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε φέτος, τίτλους μεγάλου διαμετρήματος όπως το Total War: Warhammer 3, Warhammer 40.000: Darktide ή Lost Crusade.

Ωστόσο, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια από ολόκληρη την κοινότητα είναι, χωρίς αμφιβολία, το warhammer: Space Marine 2, η στυλάτη επιστροφή ενός από τους πιο αγαπημένους Ultramarines από την κοινότητα τον Captain Titus. Ο τίτλος ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά κατά τη διάρκεια του τελευταίου γκαλά των The Game Awards και παρόλο που δεν ανακοινώθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία, οι περισσότεροι από εμάς θεωρούσαν δεδομένο ότι θα έβγαινε κατά τη διάρκεια αυτού του 2022. αλλά μάλλον κάνουμε λάθος.

Οι συναγερμοί για την πιθανή άφιξη του Space Marine 2 το 2023 έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τη δημοσίευση της οικονομικής έκθεσης του Games Workshop. Σε αυτή την έκθεση μπορούμε να δούμε πώς η εταιρεία μιλάει για μερικά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος, τίτλους όπως Total War: Warhammer 3 ή Warhammer 40.000: Darktide; Ωστόσο, το Space Marine 2 δεν είναι μεταξύ αυτών των τίτλων.

Μια σειρά από σημαντικά βιντεοπαιχνίδια θα κυκλοφορήσουν το 2022, συμπεριλαμβανομένου του Total War: Warhammer 3, Warhammer 40.000: Darktide και Lost Crusade. Έχουν επίσης ανακοινωθεί διαφορετικές συμφωνίες για την έναρξη ενός μεγάλου διαδικτυακού παιχνιδιού που διαδραματίζει στο σύμπαν Age of Sigmar καθώς και το Space Marine 2

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα για 'αυτό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από ό, τι αρχικά πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να απολαύσουμε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο τίτλο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.