Νέο θεαματικό τρέιλερ για το Dying Light 2

Published on 14 January 2022 at 22:28

Το Dying Light 2 είναι πιο κοντά από ποτέ. Χθες μπορέσαμε να δούμε για πρώτη φορά την έκδοση Xbox One σε κίνηση σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από τον προγραμματιστή, Techland, και σήμερα μας δίνουν επίσης μια μεγάλη ματιά στην ιστορία, τους χαρακτήρες και την πόλη όπου θα περάσουμε ώρες και ώρες τρέχοντας και σκοτώνοντας, χάρη στο Dying Light 2 παρουσιάζεται σε ένα θεαματικό νέο τρέιλερ.

Το εν λόγω τρέιλερ, που ονομάζεται "The Reason", μπορεί να βρεθεί δημοσιευμένο στο επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο youtube και σε περίπου 3 λεπτά η Techland δείχνει πολλές πτυχές του Dying Light 2, οι οποίες μας αφήνουν να θέλουμε να το απολαύσουμε μόνοι μας. Διαφορετικές φατρίες με αντίθετα ενδιαφέροντα, ορδές ζόμπι σε όλη την πόλη, σύντροφοι που θα μας βοηθήσουν στην περιπέτειά μας και εξαιρετική κινητικότητα, μαζί με ένα περισσότερο από αξιοσημείωτο τεχνικό τμήμα, δείχνουν ότι θα είναι ένας γιγαντιαίος τίτλος που υπόσχεται να είναι ίδιος, ή καλύτερος, από το prequel του 2015.
Η Techland δείχνει ό, τι μπορεί από τον τίτλο πριν φτάσει στα καταστήματα, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σαφείς για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν στον κόσμο που φέρνει το Dying Light 2 και ειλικρινά, δεν θα μπορούσε να το φέρει καλύτερα. Στις 4 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC.


«   »

Add comment

Comments

patramanakos
7 days ago

το περιμενω πως και πως