Άυξηση Τιμών στο Switch λόγω Covid-19;;

Published on 26 March 2020 at 14:42

Με τις αλυσίδες εφοδιασμού να αντιδρούν συνολικά στην ταχεία εξάπλωση του COVID-19, αναμένεται έλλειψη αποθεμάτων πολλών αγαθών. Αν έχετε μπει στον πειρασμό από την πρόσφατη κυκλοφορία του Animal Crossing: New Horizons και σχεδιάσατε να πάρετε ένα καινούργιο Nintendo, Switch ίσως να έχετε για λιγο ακόμα τύχη , καθώς το απόθεμα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί.

Αυτό είναι αν θέλετε να αγοράσετε τον αρχικό Nintendo Switch στην επίσημη τιμή του, 300 δολάρια. Είναι δύσκολο να βρείτε αποθέματα σε όλα τα συνηθισμένα site, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Best Buy και Ebay (αν και παρακολουθούμε από πού μπορείτε να αγοράσετε ένα Switch τώρα). Το Nintendo Switch Lite, το οποίο λιανικώς διατίθεται για $ 200, δεν είναι τόσο σπάνιο στο να βρεθει. Η Nintendo της Αμερικής γνωρίζει ότι η προσφορά είναι μικρή και ελπίζει να ανανεώσει τα αποθέματα στο εγγύς μέλλον.

Tα πράγματα στο Ebay δεν είναι πολύ καλύτερα. Υπάρχουν πολλές φορές αγγελίες σε μεταχειρισμένα συστήματα που αγγίζουν σχεδόν τις τιμές λιανικής πώλησης και σε κάποιες περιπτώσεις  μπορεί να πληρώσετε περισσότερα από $400 για ένα ολοκαίνουργιο αρχικό Switch και τουλάχιστον $ 250 για ένα νέο Switch Lite.

Αν και δεν υπάρχει σταθερή ημερομηνία όταν θα φθάσουν τα νέα αποθέματα και η παγκόσμια εξάπλωση του COVID-19 μόλις χειροτερεύει στις περισσότερες χώρες, είναι ασαφές πότε θα μπορούσε αυτή η κατάσταση να βελτιωθεί. Μέχρι στιγμής στην χώρα μας προσωπικά δεν έχω δει κάποιες ελλείψεις στα διάφορα site που επισκέφτηκα και σε σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Ευελπιστώ να μην φτάσουμε και εμείς σε τέτοιο οριακό σημείο που να δούμε γενναίες αυξήσεις σε μεταχειρισμενα η στην χειρότερή σε νέα συστήματα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.