Το Seven Knights: Time Wanderer έρχεται στο Nintendo Switch

Published on 30 March 2020 at 07:42

Ο τίτλος  της Netmarble, Seven Knights  που είχε κυκλοφορήσει για smartphone  ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής Nintendo Direct σαν Seven Knights: Time Wanderer .Το παιχνίδι, ανακοινώθηκε ξεχωριστά μετά το Direct και  θα κυκλοφορήσει Worldwide με πλήρη υποστήριξη Αγγλικών.

Το Seven Knights είναι ένα ream time turned  based RPG που ξεκίνησε το 2015 και είναι γνωστό για τα καταπληκτικά animation των  επιθέσεων.

Από την πρώτη ματιά το  Seven Knights: Time Wanderer θα κρατήσει το γραφικό στυλ του παιχνιδιού smartphone. Τα χειριστήρια παιχνιδιού έχουν προσαρμοστεί στα controllers , επιτρέποντάς σας να επιλέγετε χειροκίνητα τον χαρακτήρα και τις δεξιότητές σας αντί για τα χειριστήρια με οθόνη αφής, αν και δεν θα ήταν έκπληξη αν η οθόνη αφής  να υποστηρίζεται σε φορητή λειτουργία .

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2020 για το Nintendo Switch στην Ιαπωνία. Αυτήν τη στιγμή είναι άγνωστο ποτε θα κυκλοφορήσει  στον υπολοιπο κόσμο.

by SpookyGR

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.