Τα παιχνίδια BioShock και Borderlands θα διατίθενται ξεχωριστά στο eShop Switch

Published on 5 April 2020 at 01:03

Η 2Κ έκανε μερικές νέες ανακοινώσεις για την Switch την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct Mini. Νέες συλλογές για τα BioShock, Borderlands και XCOM 2 φτάνουν στο σύστημα μέσα σε λίγους μήνες. Είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι τίτλοι θα εμφανιστούν σε μια κονσόλα της Nintendo.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η 2K θα πουλήσει κάθε συλλογή τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά. Αλλά ας υποθέσουμε ότι ενδιαφέρεστε μόνο για το BioShock 2 ή ίσως σας ενδιαφέρει μόνο η αρχική Borderlands. Εάν συμβαίνει αυτό, θα είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι όλοι οι τίτλοι των συλλογών BioShock και Borderlands θα πωλούνται ξεχωριστά στο eShop, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε  τους τίτλους που επιθυμείτε να αγοράσετε ψηφιακά. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε BioShock: The Collection και  Borderlands Legendary Collection ως μεμονωμένα πακέτα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια μεμονωμένα ή τις πλήρεις συλλογές .

BioShock: The Collection και  Borderlands Legendary Collection μαζί με τη Συλλογή XCOM 2, έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.