Η Virtuos σκοπεύει να μεταφέρει παιχνίδια PS5 και Xbox Series X σε Switch

Published on 5 April 2020 at 22:48

Η Virtuos βοήθησε να φέρει  πολλά παιχνίδια τόσο του παρελθόντος  όσο και του παρόντος.  Οι προσπάθειες της εταιρίας περιλαμβάνουν το Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Dark Souls: Remastered, Starlink: Battle for Atlas, και The Outer Worlds. Με τις νέες κονσόλες που φθάνουν αργότερα το 2020, οι προσπάθειες της Virtuos θα επεκταθούν.

Μιλώντας στην σελίδα  Maxi-Geek,μίλησε με τον αντιπρόεδρο του τμήματος παιχνιδιών της Virtuos, Elijah Freeman ανέφερε ότι η Virtuos είναι σε θέση να φέρει τα παιχνίδια Xbox Series X και PlayStation 5 σε Switch.Για την ακρίβεια είπε:

"Πιστεύουμε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά ανάπτυξης  παιχνιδιού, όπου οι παίκτες θα περιμένουν ως στάνταρ μια συνεπή εμπειρία με τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Με την κυκλοφορία του νέου Xbox Series X και PlayStation 5 φέτος, οι προγραμματιστές πρέπει να στρατολογήσουν και να προγραμματίσουν την εμπειρία του παιχνιδιού για όλες τις πλατφόρμες.Στην Virtuos είμαστε  γεμάτοι ταλέντο και έτοιμοι να βοηθήσουμε στο να μεταφέρουμε  τα νέα παιχνίδια στο Nintendo Switch”.

“We believe that 2020 will be the year of game-centric development, where players will expect as standard a consistency of experience with their favorite games. With the launch of the new Xbox Series X and PlayStation 5 this year, developers need to strategize and plan for the game experience to be consistent across all platforms. At Virtuos we are charged up and full of talent that is ready to help bring these new games to the Nintendo Switch.”

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.