Ο παραγωγος των Fatal Frame σχολιάζει την δυνατότητα Remaster στο Switch

Published on 7 April 2020 at 06:50

Τον περασμένο Οκτώβριο, είδαμε την επιθυμία του παραγωγού του Fatal Frame Keisuke Kikuchi να δούμε το franchise του τρόμου της Koei Tecmo να φτάσει στο Nintendo Switch. Συζητήθηκε συγκεκριμένα αν το Fatal Frame II και η Fatal Frame IV θα μπορούσαν να γίνουν  Remaster, αφού οι εκδόσεις (Fatal Frame II και Fatal Frame IV) στο Wii δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στη Αμερική.

Ο Kikuchi ουσιαστικά είπε ότι, ενώ θα ήθελε να δει αυτά τα παιχνίδια να λάβουν ευρύτερη κυκλοφορία, το θέμα είναι εκτός των χεριών του, επειδή η Nintendo κάνει όλες τις αποφάσεις κυκλοφορίας. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι:

 "Όσον αφορά το Fatal Frame 2 και 4 η Nintendo διαχειρίζεται τα δικαιώματα δημοσίευσης οπότε δεν έχουμε ακριβώς λόγο σε αυτό το θέμα. Ένας άλλος παράγοντας θα ήταν ότι επί του παρόντος επιβλέπω την μάρκα Rust και για να εξασφαλίσω της γραμμές παραγωγής και μέλη της ομάδας, βραχυπρόθεσμα θα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά μακροπρόθεσμα δεν άφησα ποτέ πραγματικά την ιδέα"

"As for Fatal Frame 2 and 4, Nintendo handles the publishing rights, so we don’t exactly have a say in that matter. Another factor would be is that I’m basically overseeing the Gust brand at this moment, and to secure production lines and team members, in the short-term it would also be very difficult, but in the long run I’ve never really given up the idea"

Ωστόσο, ο παραγωγός σημείωσε επίσης ότι υπάρχει μια νέα κινηματογραφική ταινία Fatal Frame υπό ανάπτυξη, οπότε θα είχε νόημα να θέλουμε να έχουμε ένα παιχνίδι του είδους που να συνοδεύει αυτήν την ταινία.

by SpookyGR


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.