Έρχεται το Hatred για Switch

Published on 12 April 2020 at 10:06

Όταν το Hatred ξεκίνησε αρχικά το 2015, το έκανε με μια σημαντική διαμάχη. Το ασύμμετρο  shoot em up είχε κατηγορηθεί για την ακραία βία και είχε απομακρυνθεί από το Steam για λίγο. Κατέληξε τελικά για μια βαθμολογία "Μόνο για ενήλικες" από το ESRB - κάτι που δεν βλέπετε πολύ συχνά.

Μετά από μια ανακοίνωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Destructive Creations επιβεβαίωσαν τώρα ότι θα φέρει το Hatred στο Switch. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για το πότε θα κυκλοφορήσει ή αν γίνουν αλλαγές - οι οποίες μπορεί να απαιτηθούν για απελευθέρωση στην κονσόλα της Nintendo - αλλά θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους αν λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες.

Ακολουθούν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το Hatred, μαζί με ένα βίντεο:

Το μίσος γεμίζει ολόκληρο το σώμα σας. Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από την άχρηστη ύπαρξη της ανθρωπότητας. Το μόνο που έχει σημασία είναι το όπλο σου και το καθαρό Αρμαγεδδώνα που θέλεις να απελευθερώσεις.

Θα βγείτε για ένα κυνήγι και θα καθαρίσετε τα περίχωρα της Νέας Υόρκης από όλους τους ανθρώπους με ψυχρό αίμα. Θα πυροβολήσετε, θα βλάψετε, θα σκοτώσετε, και θα πεθάνετε. Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει συμπόνοια, κανένα έλεος, δεν έχει νόημα να επιστρέψουμε. Είστε ο άρχοντας της ζωής και του θανάτου τώρα - και έχετε τον πλήρη έλεγχο στις ζωές των άχρηστων ανθρώπινων αφρού.

Θα τρέξετε επίσης, θα πρέπει να σκεφτείτε, θα πρέπει να κρύψετε και να πολεμήσετε όταν έρχονται οι ένοπλες δυνάμεις να σας καταλάβουν. Δεν θα έχετε κανέναν έλεος γι 'αυτούς, επειδή τολμούν να σταθούν στο δρόμο σας.

Μόνο βιαιότητα και καταστροφή μπορούν να καθαρίσουν αυτή τη γη. Μόνο ένα ξεφάντωμα θανάτου θα σας κάνει να πεθάνετε θεαματικά και να πάτε στην κόλαση.

by SpookyGR

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.