Πιθανή Διαρροή Metroid Prime Trilogy για το Nintendo Switch

Published on 20 April 2020 at 23:54

Μια διαδικτυακή λίστα του Best Buy πιθανώς να διέρρευσε την ύπαρξη μεταφοράς Metroid Prime Trilogy για το Nintendo Switch.

Παρόλο που ανακοινώθηκε στην E3 2017 σε  Nintendo Direct, οι θαυμαστές πιθανότατα να έχουν πολύ μεγάλη αναμονή για το Metroid Prime 4. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη του τίτλου ξεκίνησε ξανά το 2019, με Τα ρετρό στούντιο αναλαμβάνουν τον έλεγχο του έργου. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα υπάρχει τουλάχιστον κάποιο περιεχόμενο Metroid Prime για το Switch στο εγγύς μέλλον.

Μια πρόσφατη λίστα στο Best Buy έχει διαρρεύσει την ύπαρξη του Metroid Prime Trilogy για το Nintendo Switch. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες στη λίστα, αλλά είναι πιθανό ότι το Metroid Prime Trilogy on the Switch είναι μια απευθείας μεταφορά της συλλογής που κυκλοφόρησε προηγουμένως για το Wii το 2009 και το Wii U eShop το 2015. 

Το Metroid Prime Trilogy για το Switch θα μπορούσε να "χαλαρώσει" μερικούς θαυμαστές ενώ περιμένουν το Metroid Prime 4, και θα βοηθούσε στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Switch. Προηγούμενες αναφορές έδειξαν ότι το Switch θα συνεχίσει να λαμβάνει μεταφορές φέτος, με τα παιχνίδια παλιάς σχολής όπως Super Mario να φημολογούνται μαζί με τους τίτλους Wii και Wii U. Αν υποθέσουμε ότι αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, φέρνοντας το Metroid Prime Trilogy στο Switch φαίνεται ότι θα ήταν κάτι που δεν θα ήταν καλύτερο για τη Nintendo.

Εν τω μεταξύ, το Metroid Prime Trilogy δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι Metroid που φημολογείται για το Nintendo Switch. Μια άλλη φήμη ισχυρίστηκε ότι ένα παιχνίδι 2D Metroid βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη για το σύστημα, αν και αυτό μένει να δούμε. Η Nintendo βρήκε μεγάλη επιτυχία με το 2D Metroid: Samus Returns, οπότε δεν φαίνεται να αμφισβητείται ότι η εταιρεία θα ακολουθούσε ένα άλλο παιχνίδι 2D Metroid για τη νεότερη κονσόλα της.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.