Πώς να ρυθμίσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα για το λογαριασμό σας στη Nintendo

Published on 22 April 2020 at 12:54

Καθώς οι λογαριασμοί της Nintendo συνεχίζουν να παραβιάζονται και να έχουν πρόσβαση από ανεπιθύμητα τρίτα μέρη, η επαλήθευση σε δύο βήματα δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική.

Είναι εκπληκτικό το πώς έχει εμπιστευτεί η κοινωνία την τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια. Πριν από τα τέλη του αιώνα, πολλοί άνθρωποι δεν θα ήταν εντάξει με την εισαγωγή των προσωπικών τους στοιχείων στο διαδίκτυο. Γρήγορη προώθηση έως το 2020 και οι κωδικοί πρόσβασης, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, οι διευθύνσεις, βασικά οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε είναι διασκορπισμένα σε όλο τον παγκόσμιο ιστό.

Είναι σχεδόν απαραίτητο να έχουμε όλες τις πληροφορίες μας στο Διαδίκτυο σε αυτό το σημείο και υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να κάνουν αυτές τις πληροφορίες όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Για παράδειγμα, πάρτε το Nintendo. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις λογαριασμών NSO που έχουν παραβιαστεί και προσπελαστεί από τρίτους πρόσφατα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν ο ένοχος δεν  πιάστει αρκετά γρήγορα, αυτά τα τρίτα μέρη παίρνουν / ξοδεύουν τα χρήματα του κατόχου του λογαριασμού χωρίς να το γνωρίζουν.

Υπάρχει ένας τρόπος για να καταστήσετε έναν λογαριασμό Nintendo να είναι πιο δύσκολο να έχει πρόσβαση ενας χάκερ και απαιτεί την εφαρμογή επαλήθευσης σε δύο βήματα. Αν και δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους λογαριασμών NSO, η Nintendo πιέζει τους ανθρώπους να το πράξουν πρόσφατα μετά από μια άλλη έξαρση. Η ενεργοποίηση της επαλήθευσης σε δύο βήματα είναι σχετικά εύκολη και εδώ είναι ακριβώς πώς να το κάνετε.

Πρώτα απ 'όλα, μεταβείτε στον ιστότοπο της Nintendo και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μετά από αυτό, μεταβείτε στην ενότητα "Πληροφορίες σύνδεσης και ασφάλειας" και, στη συνέχεια, "επαλήθευση σε δύο βήματα" και, τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή "επεξεργασία". Ενώ ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν και χρησιμοποιούν έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση σε δύο βήματα, η Nintendo χρησιμοποιεί μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή "ρύθμιση επαλήθευσης σε δύο βήματα" στον ιστότοπο της Nintendo, θα στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό σας, όπου θα περιγράφονται λεπτομερώς πώς να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης.

Από εκεί και πέρα, για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Nintendo απαιτείται επίσης κωδικός επαλήθευσης, καθώς και όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης. Ναι, αυτό θα το κάνει λίγο πιο δύσκολο κάθε φορά που θα πρέπει να συνδεθείτε, αλλά το πιο σημαντικό, θα είναι πολύ δύσκολο για όποιον δεν θέλετε να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας για να συνδεθεί. Μπορεί να είναι μπελάς, αλλά είναι κάτι όλοι οι κάτοχοι λογαριασμού NSO πρέπει να κάνουν το συντομότερο δυνατό.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.