Ο Πρόεδρος της Nintendo λέει ότι έχουν προγραμματίσει περισσότερους τίτλους φέτος

Published on 10 May 2020 at 12:28

Ο κόσμος και η κοινωνία γενικά μπορεί να καταρρέουν αλλά για τη Nintendo, τα πράγματα είναι πολύ ψηλά. Το Switch ήταν επιτυχία, πουλώντας σχεδόν 56 εκατομμύρια μονάδες. Θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα με το Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, αλλά για να είμαι ειλικρινής, είναι λίγο πίσω από αυτό. Υπάρχουν μερικοί τίτλοι μικρότερης κλίμακας, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σημαντικό . Υπάρχουν όμως σχέδια, αλλά αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Στην τελευταία Ετήσια Οικονομική Ενημέρωση της Nintendo Q&A, ο Πρόεδρος Shuntaro Furukawa επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν αιφνιδιαστικοί τίτλοι που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του 2020. Πιθανότατα ακούγεται σαν μια προφανής δήλωση, αλλά η εταιρεία ήταν αρκετά ήσυχη για το δεύτερο μισό του το έτος, και υπήρξαν ανησυχίες σχετικά με την πανδημία COVID-19. Ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτού του ερωτηματολογίου, ο Furukawa προειδοποίησε ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά από τώρα κάνουν τις οικονομικές τους προβλέψεις σαν να κυκλοφορήσουν αυτοί οι προγραμματισμένοι τίτλοι .

Τι θα μπορούσε να έχει η Nintendo για το τελευταίο μέρος του έτους; Υπάρχουν φήμες για επανέκδοση του Mario, και γνωρίζουμε ότι οι Metroid Prime 4 και Breath of the Wild 2 βρίσκονται σε εξέλιξη, αν και κάποιος είναι έτοιμος για φέτος είναι αρκετά αμφίβολος. Πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.