Το Minecraft Dungeons βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων για τις πλατφόρμες Nintendo και Xbox κερδίζοντας το Animal Crossing

Published on 8 June 2020 at 11:06

Γνωρίζαμε ότι το Minecraft Dungeons θα είχε την ευκαιρία να είναι μια αστρική επιτυχία για τα Mojang Studios τα οποία επέκτειναν σωστά το franchise του Minecraft για πρώτη φορά. Οι προβλέψεις ήταν αληθινές, με το παιχνίδι να ξεπερνά τα διαγράμματα πωλήσεων τόσο για τη Nintendo όσο και για το Xbox, σύμφωνα με έναν αναλυτή παιχνιδιών στο Twitter και τις επίσημες σελίδες καταστημάτων τους

Στο Nintendo eShop, το Minecraft Dungeons εμφανίζεται ως το best-seller τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έχει επίσημα κατακτήσει τον μακρόχρονο πρωταθλητή του Nintendo Switch, Animal Crossing: New Horizons. Αυτό είναι ένα απίστευτο επίτευγμα για ένα μεγάλο franchise και είναι σίγουρα εντυπωσιακό.Το παιχνίδι αποδίδει επίσης αξιοθαύμαστα στο Xbox Store, ενισχύοντας την εξαιρετική αξία που προσφέρει και την εμφάνισή του στο Xbox Game Pass.

Στο Xbox Store, το Minecraft Dungeons εμφανίζεται ως το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις, ακόμη και νικώντας βαριές επιτυχίες όπως το Call of Duty: Modern Warfare, με το Hero Edition να εμφανίζεται στο # 5. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, μόνο το Hero Edition Upgrade Pass, ένα πρόσθετο για το παιχνίδι, βρίσκεται στο # 11, κάτι που σίγουρα αποτελεί έκπληξη.

Με το Jungle Awakens DLC να έρχεται τον Ιούλιο του 2020 και το Creeping Winter DLC να έρχεται λίγους μήνες μετάτο Minecraft Dungeons είναι έτοιμο να οδηγήσει τα charts για λίγο ακόμα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.