Νέο τρέιλερ για το Crysis Remaster που μας δείχνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Published on 18 July 2020 at 12:47

Το Crysis ήταν κάτι μυθικό όταν κυκλοφόρησε . Το παιχνίδι ήταν γνωστό για τα απίστευτα τεχνικά του επίπεδα, ακόμη και σε υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών. Ενώ οι εκδόσεις της κονσόλας που ήρθαν (360 και PS3, συγκεκριμένα), προφανώς απογυμνώθηκαν αυτές οι εκδόσεις αυτού του αρχικού οράματος. Φέτος το παιχνίδι είναι έτοιμο να αποκτήσει μια νέα χροιά με το Crysis Remastered. Ενώ οι περισσότερες από τις εκδόσεις είδαν καθυστέρηση για επιπλέον δουλειά, η έκδοση Switch σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Η Crytek θέλει να μας ρίξει μια ματιά στο τι να περιμένουμε.

Έρχεται ένα νέο τρέιλερ που επισημαίνει το χαρακτηριστικό του remaster. Το τρέιλερ δείχνει να λειτουργεί στο σύστημα στα 720p και 30FPS, πιθανώς σε λειτουργία dock και φαίνεται να φαίνεται και να λειτουργεί αρκετά καλά. Επισημαίνει επίσης πολλά χαρακτηριστικά όπως ο γυροσκοπικός στόχος, δυναμικός φωτισμός φωτισμός ενίσχυσης, κάμψη βλάστησης, περιβάλλοντα που καταστρέφονται και  στη συνέχεια μέγιστες εκρήξεις.Το Crysis Remastered θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα έρθει επίσης κάποια στιγμή φέτος για PlayStation 4, Xbox One και PC, αλλά δεν έχει οριστεί νέο χρονικό πλαίσιο.


«   »

Add comment

Comments

Lindsay Johnson
6 months ago

Hi,

I hope you are doing well.

I want to contribute a guest post article to your website that may interest your readers.

It would be of high quality and free of cost. You can choose the topic of the article from the topic ideas that I'll send you in my next email once you approve this offer.

Please note that I will need you to give me a backlink within the guest post article.

Please let me know if I shall send over some amazing topic ideas?

Regards,

Lindsay Johnson