Η Capcom επιβεβαιώνει ότι ο επερχόμενος τίτλος Monster Hunter Rise αναπτύσσεται για το Nintendo Switch χρησιμοποιώντας την RE Engine.

Published on 20 September 2020 at 21:33

Η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter Rise κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct Mini τον Σεπτέμβριο 2020  και περιττό να πούμε ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν να δουν ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με την προηγούμενη είσοδο στο Switch του  Monster Hunter Generations Ultimate - όπου είναι μια βελτιωμένη επανέκδοση του Monster Hunter Generations του 2015 από το 3DS. Ο προγραμματιστής αναφέρει λεπτομερώς  με ένα δελτίο τύπου μετά την εκδήλωση που επιβεβαίωσε ότι το Monster Hunter Rise δημιουργείται στην ιδιόκτητη RE Engine.

Η  συγκεκριμένη μηχανή ανάπτυξης δημιουργήθηκε αρχικά για το Resident Evil 7: Biohazard, αλλά έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των remakes των Resident Evil 2 και 3, Devil May Cry 5 και αποτελεί τη βάση για τον τίτλο Pragmata της επόμενης γενιάς. Η Capcom είπε ότι χρησιμοποιεί τη RE Engine για να προσφέρει μια «νέα, προσιτή εμπειρία Monster Hunter που μπορεί να απολαύσει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και με οποιονδήποτε», οπότε το Rise θα είναι ένα ενδιαφέρον για το πόσο προσαρμόσιμη είναι η τεχνολογία της Capcom.

Ένα νέο Monster Hunter που κατασκευάστηκε για το Switch χρησιμοποιώντας RE Engine τροποποιήθηκε ειδικά για να ταιριάζει στην υβριδική κονσόλα φημολογήθηκε πριν από το Partner Showcase, το οποίο επίσης έκανε το ντεμπούτο του στο RPG Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Παρόλο που το βίντεο που βλέπει μέσω αυτού του γεγονότος και του συνοδευτικού Monster Hunter Direct δείχνουν ένα παιχνίδι βελτιωμένο οπτικά σε σχέση με τους προκατόχους του Nintendo, προτείνει επίσης ότι το RE Engine θα κάνει πιο δυνατό μηχανικό βάθος

Το Monster Hunter Rise θα προσθέσει έναν αριθμό διασταυρούμενων μηχανισμών που φαίνεται να είναι τρόποι βελτίωσης των στοιχείων που εμφανίζονται στο Monster Hunter World. Για παράδειγμα, το παιχνίδι θα έχει περιοχές ανοιχτού κόσμου που θα μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες ανεβαίνοντας τείχη ,βαδίζοντας  πεδιάδες έχοντας μαζί τον νέο σκύλο σύντροφο  Palamute. Θα έχει επίσης Wire Bugs που επιτρέπουν στους παίκτες να παλεύουν σε υψηλότερα εδάφη ή τέρατα, καθώς και να εκτελούν επιπλέον κινήσεις στον αέρα.

Στο δελτίου τύπου της Capcom, μίλησαν για την επιτυχία του franchise Monster Hunter, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 64 εκατομμύρια μονάδες από το 2004 από τις 30 Ιουνίου 2020. 

Η χρήση της μηχανής RE της Capcom για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ειδικά για το Nintendo Switch ανοίγει επίσης δυνατότητες για άλλες σειρές να βάλουν  μεγαλύτερες πινελιές στην κονσόλα. Ωστόσο, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν και να δουν πώς αποδίδει το Monster Hunter Rise χρησιμοποιώντας αυτόν την μηχανή για να μάθουντι θα πρέπει να περιμένουν από τους μελλοντικούς τίτλους.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2021, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.


Add comment

Comments

There are no comments yet.