Τα προνόμια του Elder Scrolls Online ESO Plus είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Published on 21 April 2020 at 15:31

Όλοι οι τρέχοντες παίκτες του Elder Scrolls Online μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια μιας συνδρομής επί πληρωμή στο ESO Plus δωρεάν έως τις 27 Απριλίου.

Η συνδρομητική υπηρεσία κοστίζει συνήθως 15 € το μήνα και περιλαμβάνει πολλά οφέλη, όπως πρόσβαση σε όλα τα πακέτα DLC, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για χειροτεχνίες και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε όλα όσα περιλαμβάνει μια συνδρομή ESO Plus εδώ, αλλά λάβετε υπόψη ότι η δωρεάν δοκιμή δεν περιλαμβάνει το μηνιαίο επίδομα στέμμα και τις προσφορές ESO Plus.

Η δωρεάν δοκιμή ESO Plus είναι διαθέσιμη τώρα και διαρκεί έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου

Αυτό δίνει σε όλους με ένα ενεργό προφίλ Elder Scrolls Online τη δυνατότητα πρόσβασης στο νέο Harrowstorm DLC, το οποίο ξεκινά το Dark Heart of Skyrim για όλο το χρόνο και οδηγεί όμορφα στην επερχόμενη επέκταση Greymoor. Αν περιμένατε να εξερευνήσετε επιτέλους το Skyrim στο Elder Scrolls Online, τώρα είναι η ώρα να μπείτε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μεταφέρετε τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή σας στο ESO Plus είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Elder Scrolls Online, κατευθυνθείτε στο Crown Store, ανοίξτε την καρτέλα ESO Plus και πατήστε "δωρεάν δοκιμή". Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή να συμφωνήσετε με οτιδήποτε - τα οφέλη του ESO Plus ενεργοποιούνται αμέσως, χωρίς να τίθενται ερωτήσεις.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.