Μεγάλες εκπτώσεις σε παιχνίδια τρόμου στο Xbox

Published on 25 April 2020 at 00:07

Ακόμα κι αν είμαστε περίπου έξι μήνες από το Halloween, όσοι έχουν τη διάθεση για ένα καλό Horror game μπορεί να είναι τυχεροί.Tο Xbox φιλοξενεί  εκπτώσεις παιχνιδιών τρόμου  αυτή τη στιγμή και διαθέτει έναν τόνο ανατριχιαστικών τίτλων τρόμου που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε απασχολημένους στις μεγάλες, σκοτεινές νύχτες. Από το κυνηγετικό παιχνίδι πολλών παικτών, μέχρι τα μοναχικά ταξίδια  βαθιά της ψυχής σας, υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών γεύσεων που προσφέρονται για να ικανοποιήσουν ότι έχετε κάνει.

Οι τελευταίες δυνατότητες προώθησης έχουν περισσότερους από 75 διαφορετικούς τίτλους και η εξοικονόμηση ποικίλλει ανάλογα με ότι υπάρχει στη λίστα επιθυμιών σας.Ορισμένα παιχνίδια έχουν μειωθεί έως και 90% από την αρχική τους τιμή, κάτι που είναι πολύ καταπληκτικό. Και για να σας σώσουμε από το κοσκίνισμα αν και όλα αυτά, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με προτάσεις που μας εντυπωσίασαν.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες προσωπικές επιλογές:

Friday The 13th: The Game – 4.99€

Η αρχική κυκλοφορία του Game πέρυσι ήταν λίγο υποτιμημένη. Κατά την κυκλοφορία, το multiplayer hunt-’em-up ήταν γεμάτο με προβλήματα διακομιστή, με απόδοσης και συχνά προβλήματα σταθερότητας που επηρέασαν αρνητικά την αρχική κρίσιμη λήψη του. 

Ευτυχώς, ο προγραμματιστής Illfonic και ο εκδότης Gun Media αρνήθηκαν να ξεκουραστούν στις δάφνες τους. Αντ 'αυτού, η ομάδα έχει εργαστεί ακούραστα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού για να εξαλείψει αυτά τα  παράπονα, ενώ ακούει προσεκτικά τα σχόλια της κοινότητας σε μια προσπάθεια να φέρει την εμπειρία τρόμου πιο κοντά στο όραμα του πρωτότυπου κινηματογράφου. Σύντομη ιστορία: αν είστε οπαδός του εικονικού ασταμάτητου δολοφονικού μηχανήματος, αυτό μπορεί να είναι το παιχνίδι για εσάς.

Blair Witch – 17.99€

Αν και η υποτιμημένη επανεκκίνηση του Blair Witch του Adam Wingard από το 2016 δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτή, φαίνεται να υπάρχει αρκετή ζωή στο απόκοσμο κινηματογραφικό σύμπαν του.

Αναπτύχθηκε από το πολωνικό στούντιο, το Bloober Team - οι άνθρωποι πίσω από τα καταπληκτικά Layers Of Fear and Observer - ο τίτλος που κυκλοφόρησε το 2019 με μερικά τεχνικά σφάλματα που στην πορεία είδαμε να διορθώνονται. Είναι προφανώς μια πραγματικά υπέροχη ψυχολογική εμπειρία τρόμου επιβίωσης που μπορεί να αξίζει μια ματιά, ειδικά αν είστε οπαδός του κλασικού OG 1999.

Dead By Daylight: Special Edition – 11.99€

Οι θαυμαστές του Dead By Daylight έχουν αντιμετωπιστεί με μια μεγάλη ποικιλία εικονικών δολοφόνων που μπορούν να παιχτούν από διάφορες κινηματογραφικές ιδιότητες που έχουν τροφοδοτηθεί στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους στην αγορά.

Από τον Michael Myers του Halloween, στον Freddy του A Nightmare On Elm Street, στο Leatherface από τη σφαγή του Texas Chainsaw, ακόμη και στο Pighead του Saw (και να αναπνέει!), Είναι σαφές ότι η Behavior Interactive προσπαθεί να ενωσει κάποια κλασική κινηματογραφική νοσταλγία στο ασύμμετρο 4v1 hunt-'em-up. 

Ακολουθούν μερικές άλλες αξιότιμες αναφορές που σίγουρα αξίζει να δείτε:

  • Outlast 2 – 7.49€
  • Outlast: Bundle Of Terror – 4€.99€
  • Killing Floor 2 – 11.99€
  • Blackwood Crossing – 9.59€
  • Darkwood – 8.99€
  • Layers Of Fear – 4.99€
  • Remothered: Tormented Fathers – 10.49€
  • Slender: The Arrival – 1.99€

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Πηγη απο xboxstore

Rating: 5 stars
1 vote

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.