Ένας Δούκας από τα παλιά έρχεται με εκπτωση

Published on 2 May 2020 at 21:22

Η Microsoft ήταν πάντα μια εταιρεία που πιστεύει ότι έχει σημασία το μέγεθος. Σε σύγκριση με τη Sony, οι κονσόλες τους ήταν πάντα μεγάλες και ογκώδεις, όπως και τα controller  τους. Στην πραγματικότητα, το αρχικό controller του Xbox που κυκλοφόρησε το 2001 ήταν τόσο μεγάλο που πολλοί άνθρωποι βρήκαν ότι δεν μπορούσαν να παίξουν παιχνίδια επειδή δεν μπορούσαν να φτάσουν τα κουμπιά.

Αλλά αν έχετε μεγάλα χέρια και ξέρετε τι να κάνετε με αυτά, μπορείτε να τα τυλίξτε γύρω από ένα controller Xbox τύπου 2001 για να παίξετε μοντέρνα παιχνίδια.

Ονομάζεται "Duke" μετά το αρχικό όνομα του μοντέλου δοκιμής που έδωσαν οι μηχανικοί της Microsoft στο controller. Επίσημα με άδεια από τη Microsoft, η Hyperkin έχει κάνει το Duke όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και κουμπιά LB και RB .

Υπάρχουν και μερικές σύγχρονες βελτιώσεις, όπως το αποσπώμενο καλώδιο USB και ένα κινούμενο κουμπί Xbox που παίζει  κατά την εκκίνηση.

Το Duke λειτουργεί τόσο για το Xbox One όσο και για Windows PC και μπορεί να είναι δικό σας με έκπτωση 35% από την Amazon

Rating: 3.3333333333333 stars
3 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.