Δωρεάν κλειδί για Rogue Company Closed Alpha στο Xbox One

Published on 20 June 2020 at 09:31

Θέλετε να δοκιμάσετε την Closed Alpha για το Xbox One για πολλούς παίκτες Rogue Company αυτό το Σαββατοκύριακο; Η τελευταία Alpha ξεκινά σήμερα και η SteelSeries δίνει μια σειρά από κωδικούς.

 Για να τραβήξετε τη δική σας, μεταβείτε στον ιστότοπο της SteelSeries και συνδεθείτε /να γίνετε μέλος για να ζητήσετε το κλειδί Xbox One. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να εξαργυρώσετε τον κωδικό:

 Συνδεθείτε στο Xbox One (βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό Microsoft με τον οποίο θέλετε να εξαργυρώσετε τον κωδικό).

 Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε τον οδηγό και μετά επιλέξτε "Home".

Επιλέξτε "Store" και επιλέξτε "Use Code"

 Εισαγάγετε τον κωδικό 25 χαρακτήρων και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μην ανησυχείτε για παύλες, το σύστημα τα φροντίζει για εσάς.

 Οι διακομιστές για την άλφα θα κυκλοφορήσουν αργότερα σήμερα  και μπορείτε να διεκδικήσετε το κλειδί σας έως τις 26 Ιουνίου. Ωστόσο, οι κωδικοί έρχονται πρώτα και σημειώστε ότι το παιχνίδι στο κλειστό άλφα θα σας βάλει σε NDA , επομένως δεν θα επιτρέπεται η κοινή χρήση ροής, ηχογραφήσεων ή εμφανίσεων του κλειστού παιχνιδιού άλφα


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.