Το Doom Eternal υποφέρει από Input Lag στο Google Stadia

Published on 30 March 2020 at 23:50

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Google Stadia, μας υποσχέθηκε ότι το Doom Eternal θα είναι ένας από τους τίτλους της επίδειξης δύναμης του cloud gaming service. Ενα τόσο γρήγορο παιχνίδι , όπως το Doom, εάν θα μπορούσε να δουλέψει στο Stadia, τότε θα μπορούσε να γίνει κάτι! Λοιπόν, μετά από μερικές καθυστερήσεις, το Doom Eternal έφτασε τελικά στα Stadia, άλλα είναι  όλα όσα Google υποσχέθηκε; Οι επικεφαλής της τεχνολογίας στο Digital Foundry έβαλαν στη δοκιμασία το  Stadia και τα αποτελέσματα είναι μάλλον μικτά. Αν έχετε 15 λεπτά ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να δείτε το πλήρες βίντεο ανάλυσης τους, παρακάτω.

Οπτικά, η έκδοση Stadia του Doom Eternal είναι περίπου η ίδια εμπειρία με το Xbox One X, παρέχοντας ανάλυση 1800p και παρόμοια εφέ και υφές. Η λεπτομέρεια και η ανάλυση κάποιων απομακρυσμένων αντικειμένων έχει μειωθεί ώστε να μοιάζει περισσότερο με αυτό που θα βλέπατε σε κονσόλες, όπως το Xbox One S. Το  Stadia καταφέρνει να διατηρήσει σταθερά 60fps με μόνο περιστασιακες  πτώσεις.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τις μεγάλες υποσχέσεις της Google, υπαρχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα για την έκδοση Stadia του Doom Eternal. Σε σύγκριση με το Xbox One X, υπάρχει μια πρόσθετη καθυστέρηση 19 με 24 Frame στο Stadia, η οποία μεταφράζεται σε 79-100 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται σαν πολλά, αλλά σε ένα παιχνίδι γεμάτο δράση όπως το Doom Eternal, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι το Digital Foundry έπαιζε το παιχνίδι με κορυφαία ενσύρματη σύνδεση στο Internet 300mbps, οπότε η υστέρηση που βίωσαν ήταν πιθανώς ένα καλο σενάριο. 

Το Doom Eternal είναι τώρα διαθέσιμο σε PC, Xbox One, PS4 και Stadia. Μια έκδοση του Nintendo Switch είναι προγραμματισμένη να φτάσει αργότερα φέτος. Εαν θέλετε μπορείτε να δείτε το review του παιχνιδιού εδώ 

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.