Η QuakeCon θύμα του COVID-19

Published on 1 April 2020 at 18:28

Τελευταίο θύμα του COVID-19 είναι η QuakeCon, "έκθεση" που διεξήγαγε ο επενδυτής τηλεοπτικών παιχνιδιών ZeniMax Media για την προώθηση των παιχνιδιών της Bethesda Softworks και της ID Software, ανακοίνωσε σε δήλωσή της στο Twitter.

"Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε περάσει πολύ χρόνο συζητώντας πώς μπορούμε ακόμα να διοργανώσουμε  την QuakeCon αυτό το έτος, ειδικά δεδομένου ότι είναι το 25ο έτος της ", αναφέρει η δήλωση. "Ωστόσο, με όλες τις διοικητικές προκλήσεις και τις αβεβαιότητες που αντιμετωπίζουμε σήμερα λόγω της πανδημίας COVID-19, έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε το φετινό QuakeCon.

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας, των εθελοντών, των πωλητών, των χορηγών και των παικτών θα είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα και σε αυτές τις περιστάσεις αισθανόταν λάθος να μιλάμε για μια συγκέντρωση  όταν η συγκέντρωση είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς τώρα . "

Η QuakeCon, λειτουργεί από τη δεκαετία του '90, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Αυγούστου στο Gaylord Texan Resort & Convention Center του Τέξας φέτος. Αλλά με τις εντολές κοινωνικής αποστασιοποίησης που επεκτείνονται μέχρι το τέλος Απριλίου, οι διοργανωτές της QuakeCon δεν πίστευαν ότι ήταν δυνατό να «ολοκληρωθεί η εργασία και ο σχεδιασμός με συνεργάτες, πωλητές, εθελοντές και άλλους που πρέπει να κάνουν την QuakeCon επιτυχημένη».

Παρά την ακύρωσή της, οι διοργανωτές της διοργάνωσης ψάχνουν ιδέες για «άλλους τρόπους για να γιορτάσουν το πνεύμα της QuakeCon τον Αύγουστο». Η QuakeCon είναι έτοιμη να επιστρέψει ως πλήρες γεγονός το επόμενο έτος.

Ένας τόνος ανακοινώσεων τείνει να βγει από το QuakeCon κάθε χρόνο, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με το Doom, το The Elder Scrolls Online και το Quake. Η συνέντευξη του περασμένου έτους αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες τόσο για το Fallout 76 όσο και για το Doom Eternal.

Να θυμίσουμε ότι η QuakeCon δεν είναι το μοναδικό γεγονός που ακυρώθηκε λόγω του κορωναϊού. Μια σειρά άλλων εκθέσεων - όπως το Combo Breaker, το E3, το Gamescom και πολλά άλλα - έχουν επίσης επηρεαστεί από την πανδημία του COVID-19.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.