Έχεις Fallout 76 σε υπολογιστή; Η Steam Version θα είναι ελεύθερη

Published on 2 April 2020 at 18:49

Έχετε δικό σας Fallout 76 στον υπολογιστή σας, αλλά επιθυμείτε να παίξετε το παιχνίδι μέσω του Steam; Θα μπορείτε να το κάνετε ξεκινώντας από τις 14 Απριλίου, την ίδια ημέρα που κυκλοφορεί  το  Wastelanders

Όποιος αγοράζει το Fallout 76 μέσω του Bethesda.net πριν από τις 13 Απριλίου και συνδέει τους λογαριασμούς του Steam και Bethesda θα πάρει το παιχνίδι δωρεάν στο Steam. Atoms και Fallout Οι πρώτες συμμετοχές δεν θα μεταφερθούν μεταξύ των πλατφορμών, αλλά τα πράγματα που αγοράζονται μέσω του καταστήματος θα είναι διαθέσιμα και στα δύο Bethesda.net και στο Steam.

Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για την έκδοση υπολογιστή. Οι παίκτες του Xbox One και PS4 θα πρέπει να αγοράσουν την έκδοση Steam ξεχωριστά για να την αποκτήσουν πρόσβαση και το παιχνίδι δεν υποστηρίζει cross-platform.

Από τις 14-28 Απριλίου, οποιοσδήποτε αγοράζει το παιχνίδι από το Steam, θα λάβει επίσης δωρεάν το Fallout Classic Collection με τα πρωτότυπα δύο παιχνίδια και το Fallout Tactics. Αυτό ισχύει για όσους ισχυρίζονται την έκδοση Steam δωρεάν μέσω του λογαριασμού Bethesda.net.

Το dlc Wastelanders είναι ελεύθερη σε όλους τους παίκτες και καθυστέρησε ελαφρώς από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας της 7ης Απριλίου λόγω του COVID-19. Η επέκταση θα προσθέσει πολύ-ζητούμενους ανθρώπους NPC. Περιέχει μια νέα αναζήτηση στα βουνά Appalachian και δύο εκδηλώσεις που ονομάζονται Riding Shotgun και Radiation Rumble θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Αυτά δεν έχουν σχεδιαστεί για νέους παίχτες, οπότε θα πρέπει να επιταχύνετε και να αυξήσετε το επίπεδό σας πριν τις επιχειρήσετε.

Η Bethesda είπε προηγουμένως ότι θα κρατήσει Fallout 76 από το Steam προκειμένου να διατηρηθεί μια "άμεση σχέση" με τους παίκτες. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων παιχνιδιών της Bethesda είναι ήδη στην πλατφόρμα.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.