Φήμη ότι το Resident Evil 8 ξεκίνησε την ανάπτυξη ως Revelations 3! Θα είναι παιχνίδι Cross-Gen;

Published on 5 April 2020 at 17:08

Το Resident Evil 8 είναι η νέα είσοδος στη δημοφιλή σειρά τρόμου επιβίωσης που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει και στης δυο γενιές κονσολών.

Στο προφίλ του στο Twitter που έκανε νωρίς αυτή την εβδομάδα  ο Dusk Golem  αποκάλυψε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για το παιχνίδι . Προφανώς, το Resident Evil 8 άρχισε να αναπτύσσεται ως Resident Evil Revelations 3, αλλά η Capcom αποφάσισε να κάνει το παιχνίδι την επόμενο κεφαλαιο της σειράς, καθώς δεν ήθελαν ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ Resident Evil 7 και 8.

Το Resident Evil Revelations 3 το δέχτηκαν με ικανοποίηση οι δοκιμαστές, η  Capcom το δέχτηκε και  έδωσε στο παιχνίδι  ένα ακόμα έτος  παράταση για να γίνει Resident Evil 8. Όλες οι πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν νωρίτερα φέτος, όπως η παρουσία των Werewolves  πλέον ξεπερασμένες, καθώς γίνονται αλλαγές στα γραφικά και το παιχνίδι ώστε να καταστούν καλύτερα προσαρμοσμένα για μια κύρια είσοδο. Μεταξύ αυτών θα είναι ο αποκρυφισμός. Το παιχνίδι θα είναι επίσης ένας τίτλος cross-gen.

Το Resident Evil 8 δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να έρθουν κάποια στιγμή αυτό το μήνα. Η Capcom σχεδίαζε να αποκαλύψει το RE8 στη φετινή E3, αλλά η πανδημία ανάγκασε τον Ιάπωνα εκδότη να αλλάξει τα σχέδιά του. Θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους για το παιχνίδι αμέσως μόλις έρθουν , οπότε μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία νέα.

by SpookyGr


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.