Νέο παιχνίδι Batman στα σκαριά;

Published on 6 April 2020 at 17:12

Η WB Montreal πιθανότατα αναπτύσσει έναν νέο τίτλο Batman: Arkham και αυτό  γιατί ο Καναδός προγραμματιστής οδήγησε τους οπαδούς να πιστέψουν μέσα από μια σειρά αινιγματικών tweets που ανεβάστηκαν τον Ιανουάριο, δείχνοντας σύμβολα της League of Shadows μαζί με τη φράση "capture the knight . "

Όπως γνωρίζουμε, η WB Montreal επρόκειτο να εμφανιστεί και στην E3 αργότερα φέτος, όπου θα ανακοίνωνε τα νέα  προγράμματα DCEU μαζί με τον δημιουργό της Rockhamer, αλλά η εκδήλωση ακυρώθηκε από την ανησυχία για την εξάπλωση του COVID-19. Αρχικά, όμως, θεωρούνταν ότι εργάζονταν σε μια συνέχεια του 2015 Arkham Knight που επικεντρωνόταν  στον γιο του Bruce Wayne, Damian, αλλά όταν υποτίθεται ότι  έγινε η διαρροή στο 4Chan, δεν επιβεβαίωσαν ούτε αρνήθηκαν την ύπαρξη του τίτλου.

Οι προοπτικές ενός παιχνιδιού επικεντρωμένου στο Damian σύντομα έγιναν πιο αδύναμες όταν ο συγγραφέας DC Comics Scott Snyder επανέφερε μία από τις προαναφερθείσες αναρτήσεις της WB Montreal μαζί με το κείμενο "Wait for it…#bewarethecourtofowls" αναφερόμενος σε μια μυστική οργάνωση που κάποτε δημιουργήθηκε  για τον  Batman.

Όσον αφορά το μέγεθος, ωστόσο, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι η τελευταία είσοδος θα είναι επίσης η μεγαλύτερη, καθώς σε ολόκληρο το franchise του Arkham, κάθε νέο παιχνίδι  αυξήθηκε σε διάρκεια από το προηγούμενο. Το Arkham City άνοιξε το κλειστοφοβικό εσωτερικό του ασύλου σε μια ολόκληρη γειτονιά, το Origins έδωσε στους παίκτες πρόσβαση σε μια ολόκληρη πόλη και το Knight επέκτεινε την πόλη άλλες τέσσερις ή πέντε φορές.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον James Sigfield του Geeks WorldWide, αυτή η επόμενη εκδρομή θα είναι τουλάχιστον "λίγο μεγαλύτερη", με τον συγγραφέα να λέει τα εξής:

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.