Το Signalis είναι ένα sci-fi παιχνίδι τρόμου επιβίωσης που αξίζει να ασχοληθείτε

Published on 6 April 2020 at 20:12

Το Signalis δεν είναι ένα απλό καθημερινό παιχνίδι τρόμου-επιβίωσης,Είναι φτιαγμένο από εικόνες που θυμίζουν το Resident Evil,το Silent Hill και Ghost in the Shell.

Σύμφωνα με τον δημιουργό rose-engine, το Signalis είναι μια "Ευρασιατική τεχνολογία sci-fi ψυχρού πολέμου  για την κοσμική φρίκη". Λατρεύω αυτή την ιδιαιτερότητα. Λατρεύω επίσης την ανόμοια, αλλά  συντηρητική κατεύθυνση της τέχνης.

Λίγο για την υπόθεση του παιχνιδιού: «Αφού το πλοίο της κατέπεσε σε έναν απομακρυσμένο, χιονισμένο πλανήτη, η Replika Elster ψάχνει για το μέλος του πληρώματος που λείπει. Στην αναζήτηση της περιπλανιέται στα ερείπια ενός φαινομενικά εγκαταλελειμμένου υπόγειου στρατοπέδου εργασίας, η Elster πρέπει να βγει από τα βάθη κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη για να μάθει τι έχει συμβεί σε αυτήν και γιατί ".

"Η μάχη είναι μόνο μια τελευταία λύση, αφού τα πυρομαχικά είναι σπάνια και οι εχθροί δεν χάνουν εύκολα, έτσι οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά πότε πρέπει να πολεμήσουν και πότε να τρέξουν". Αυτό είναι πού μας κάνει να ιδρώνουμε

Το Signalis έρχεται στο Steam, αλλά δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας .Το βάζετε στην λίστα με της επιθυμίες για να μην το ξεχάσετε.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.