Ανακαλύψτε νέους κόσμους με το Fantasy Rpg Gatewalkers

Published on 7 April 2020 at 10:04

Ξεκινήστε την  εξερεύνηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, εξερευνώντας διάφορους κόσμους, νικώντας τα τοπικά θηρία, πολεμώντας το περιβάλλον και περιπλανώμενοι με τους φίλους σας στο επερχόμενο RPG επιβίωσης, Gatewalkers. 

Το Gatewalkers είναι ένα RPG επιβίωσης co-op που μας οδηγεί σε πολλαπλούς κόσμους, ταξιδεύοντας μέσα από μυστικές πύλες που μπορούν να μεταφέρουν τους Gatewalkers σε άλλα μέρη. Με τον κάθε κόσμο «παραγόμενο διαδικαστικά», η εμπειρία του κάθε παίκτη θα είναι μοναδική. Αντιμετωπίζοντας ακραίες καιρικές συνθήκες, τοξικές ατμόσφαιρες, έλλειψη νερού και πολλές άλλες προκλήσεις στην πορεία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ικανότητά μας και το περιβάλλον για να επιβιώσουμε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Co-Op: Μόνο οι "εκλεκτοί" μπορούν να γίνουν Gatewalkers, και ως εσείς ο ίδιος, μπορείτε να αποτολμήσετε σε άλλους κόσμους. Παίξτε μόνοι σας ή συνεργαστείτε για να εξερευνήσετε τα περίεργα μέρη πέρα ​​από τις πύλες.

World Exploration: Κάθε κόσμος που θα εξερευνήσετε παράγεται διαδικαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φορά που περνάτε από μια Πύλη, η εμπειρία σας θα είναι διαφορετική. Τα μοναδικά εδάφη που περιμένουν είναι γεμάτα με υλικά για τις κατασκευές σας, αλλά και με τέρατα. Πολεμήστε με τα τοπικά θηρία και μάθετε τον καιρό και τον τοξικό αέρα, αλλά να είστε προσεκτικοί. Κάποια μέρη μπορεί να έχουν χαμηλές  προμήθειες, οπότε φροντίστε για αυτό που παίρνετε μέσω των Gates μαζί σας. Τον Φεβρουάριο, οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν πληροφορίες σχετικά με τον Παγωμενο Κύκλο, που θα εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά και εμπόδια.

Survival: Η προσωπική επιβίωση είναι πάντα δύσκολη, αλλά με μια ομάδα οι πιθανότητές σας για επιβίωση αυξάνονται. Οι ευθύνες μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα στους συμπαίκτες σας. Το κλειδί για την επιβίωση εξαρτάται από τη συνεργασία των ομάδων.

Skills: Η καταπολέμηση σε αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ικανότητα. Ισορροπήστε τις ικανότητές σας, τη θέση, το χρονοδιάγραμμα και την ομαδική εργασία για να πολεμήσετε κάθε εχθρό και να διεκδικήσετε τη νίκη.

Crafting: Εξερευνήστε  μέσα από τις πύλες για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να φτιάξετε το τελικό όπλο.

Class: Αντί για είδος  για να διαλέξετε, οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν όποια αντικείμενα επιθυμούν να τους δώσουν ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων, γι 'αυτό πειραματιστείτε με νέα όπλα και πανοπλίες για να πάρετε τα καλύτερα για το στυλ παιχνιδιού σας.

Το Gatewalkersθα είναι διαθέσιμο στο  PC (Steam) φέτος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα video του παιχνιδιού.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.