Το Apex Legends θα μπορούσε να ξεκινήσει crossplay όπως το Fortnite

Published on 7 April 2020 at 13:50

Φαίνεται ότι το Apex Legends σύντομα θα έχει υποστήριξη crossplay μεταξύ κονσολών  με την Respawn να λεει  ότι είναι "σημαντικό" για το παιχνίδι.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο επικεφαλής λειτουργός της Respawn και ο γενικός διευθυντής του Apex Legends, Dusty Welch, δήλωσαν ότι το crossplay για τους παίκτες στο Xbox One και στο PlayStation 4 είναι "σημαντικό". Είπε: «Νομίζω ότι στο crossplay βλέπουμε ότι είναι κάτι που αναμένεται στον κλάδο και είναι σημαντικό για ένα παιχνίδι σαν το δικό μας».

Ο Welch πρόσθεσε: "Ο Chad [Grenier, διευθυντής του Apex Legends] και εγώ είμαστε προφανώς μεγάλοι οπαδοί του παιχνιδιού μας στο χώρο εργασίας και στον ελεύθερο χρόνο μας - και πηγαίνουμε σπίτι την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο και θέλουμε να παίξουμε μεταξύ μας, Σε ένα προσωπικό επίπεδο, ναι, θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό και να το κάνουμε με τα σαββατοκύριακα, νομίζω ότι είναι σημαντικό να το φτάσουμε ".

Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνει η Respawn, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για τον κύριο ανταγωνιστή της: Fortnite. Η Epic Games έκαναν μεγάλη κίνηση με την τεράστια υποστήριξη crossplay στην Fortnite όπου οι φορητοί gamers μπορούν να παίξουν με τους παίκτες της κονσόλας, καθώς και τους PC gamers και ακόμη και τους gamers on-the-go σε ένα Nintendo Switch.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.