Το Humankind σας επιτρέπει να επιλέξετε μια νέα κουλτούρα κατά τη διάρκεια κάθε εποχής

Published on 7 April 2020 at 22:19

Το νεότερο παιχνίδι της Amplitude Studios, Humankind  φαίνεται πολλά υποσχόμενο για τους οπαδούς του είδους . Οι ατελείωτοι θρύλοι και η σειρά Endless Space απέδειξαν ότι η Amplitude έχει τα κοτσια για να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό, καινοτόμο παιχνίδι στρατηγικής. Ωστόσο, η ανθρωπότητα καταδύεται σε έδαφος που συνήθως συνδέεται με τον παππού του το Civilization. Στο τελευταίο βίντεο η Amplitude περνάει σε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμόρφωση της κληρονομιάς του πολιτισμού σας.

ΦΗΜΗ

Στο Humankind, η φήμη είναι η ενοποιημένη κατάσταση νίκης. Όλα όσα κάνεις συσσωρεύονται σε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή θαυμάτων, την εκτέλεση μεγάλων πράξεων, την πραγματοποίηση σημαντικών ανακαλύψεων και πολλά άλλα. Κάθε Εποχή έχει σημασία, οπότε δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη για κερδίσεις στο παιχνίδι. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό Jean-Maxime Moris, "Το Humankind έχει να κάνει με το ταξίδι σας στην ιστορία, το σημάδι που αφήνετε πάνω του και τον πολιτισμό που φτιάχνετε στην πορεία".

Για να επιτύχεις τη φήμη, οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν και να πάρουν τα Era Stars. Αυτά τα επιτεύγματα χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά playstyles, όπως η αύξηση του πληθυσμού, η οικονομική δύναμη ή οι μονάδες που σκοτώθηκαν. Αυτό επιτρέπει σε κάθε είδος παιχνιδιού να επιτύχει τη φήμη και ιδιαίτερα οι παίκτες θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν με μεγάλη επιτυχία.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Προκειμένου να επιτευχθεί ιστορική ακρίβεια, η Amplitude συζήτησε με διάφορους ιστορικούς κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Αυτό βοήθησε το στούντιο να δημιουργήσει ξεχωριστούς, αυθεντικούς πολιτισμούς και μοναδικά playstyles. Η ανθρωπότητα έχει έξι εποχές, από την Εποχή του Χαλκού έως τη Σύγχρονη Εποχή, και οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν από δέκα πολιτισμούς κατά τη διάρκεια κάθε εποχής.

Για παράδειγμα, η κλασσική εποχή θα επιτρέψει στους παίκτες να επιλέξουν από τους Γότθους, τους Μάγιας, τους Πέρσες και πολλά άλλα. Έτσι, αν ένας παίκτης παίζει ως Ασσύριους στην Εποχή του Χαλκού, μπορούν να επιλέξουν να υιοθετήσουν τον ρωμαϊκό πολιτισμό κατά τη διάρκεια της Κλασικής Εποχής. Καθώς υιοθετείτε κάθε κουλτούρα, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μοναδικό κληροδότημα, το οποίο παραμένει στον πολιτισμό σας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.  Σε περίπτωση που ένας παίκτης δεν θέλει να εγκαταλείψει την αρχική του κουλτούρα, μπορεί αντ 'αυτού να επιλέξει να το υπερβεί. Δεν υιοθετείς μια νέα κουλτούρα, σημαίνει ότι χάνεις νέες κληρονομιές, αλλά λαμβάνεις φήμη.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Οι πολιτισμοί του Humankind θα έχουν μοναδικές μονάδες και κτίρια που ονομάζονται Εμβληματικές Μονάδες και Εμβληματικές Περιοχές, αντίστοιχα. Στο βίντεο, η Amplitude μας δίνει μια ματιά στις ειδικές συνοικίες και μονάδες της Βαβυλώνας. Το Σώμα Αστρονομίας δίνει επιπλέον φαγητό και επιστήμη. Η μοναδική μονάδα της Βαβυλώνας, η Sabu Sha Quasti, είναι μια καλή αμυντική μονάδα μάχης που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις μονάδες που κυμαίνονται. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2020. Μπορείτε να το βάλετε στην λίστα επιθυμίας στο Steam.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.