Η Microsoft δίνει λεπτομέρειες για το νέο update του Sea of ​​Thieves 'Ship of Fortune'

Published on 8 April 2020 at 12:31

Η επόμενη ενημέρωση περιεχομένου Sea of ​​Thieves φέρνει μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές στο παιχνίδι και η Microsoft αποκαλύψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις αλλαγές πριν από την κυκλοφορία τος.

Κατά τη διάρκεια του Microsoft’s April 2020 Inside Xbox event του Απριλίου 2020, η εταιρεία παρουσίασε μερικές από τις αλλαγές και το νέο περιεχόμενο από την επόμενη ενημέρωση του παιχνιδιού, με τίτλο Ships of Fortune.

Μέσω της ενημέρωσης, οι παίκτες θα λάβουν μια κλήση από τους εμπορικούς εταίρους του παιχνιδιού και θα τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν τον έλεγχο των θαλασσών της. Κάθε φατρία έρχεται με τα δικά της καλούδια για να ξεκλειδώσετε, καθώς και άλλες ανταμοιβές και οφέλη για να κερδίσετε μέσω του  συστήματος φήμης .

Οι παίκτες θα έχουν περισσότερες από τις τρέχουσες τέσσερις παρατάξεις του παιχνιδιού για να διαλέξουν. Μια νέα παράταξη, Reaper’s Bones, ρίχνει μια χαοτική επιλογή , με αποστολές και καθήκοντα που αποσκοπούν στην καταστροφή των άλλων φατριών  του κόσμου.

Η ενημέρωση θα προσφέρει επίσης γάτες ως μια νέα επιλογή για τα ζώα συντροφιάς που μπορούν να παίξουν οι παίκτες στις περιπέτειές τους. Αν και μπορεί να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους να κοιμούνται, μπορούν να γδέρνονται, και να ντυθούν με ναυτικές ενδυμασίες .

Μέρος των αποκαλύψεων ήταν μερικές αναθεωρήσεις που θα εφαρμοζόταν στη λειτουργία αρένα της Sea of ​​Thieves. Αντί να αποκωδικοποιούν έναν χάρτη θησαυρού, οι παίκτες θα είναι πλέον σε θέση να εντοπίσουν και να κάνουν το δρόμο τους προς ένα ενιαίο θησαυρό στο χάρτη. και, αφού έχουν βρει το στήθος, μπορούν να γυρίσουν για να πάρουν μια νίκη.

Θα έχουν, επίσης, λιγότερο έδαφος για να καλύψουν πριν αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον και λιγότερο χρόνο για να γεμίσουν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πάνω από όλα, οι παίκτες μπορούν τώρα να αναβιώσουν κατά τη διάρκεια ενός σύντομου παραθύρου μετά την νίκη τους, συμβάλλοντας στην περαιτέρω επιτάχυνση των αγώνων και στην διατήρηση της δράσης του παιχνιδιού .

Υπάρχουν πολλές άλλες μικρές λεπτομέρειες που οι θαυμαστές του παιχνιδιού θα θέλουν να δουν μόνοι τους, και μπορούν να το κάνουν βλέποντας το βίντεο παρακάτω.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.