Disintegration Preview

Published on 9 April 2020 at 20:04

Κάθε φορά που ακούμε περισσότερα για τo Disintegration, το ντεμπούτο τίτλο από τη V1 Interactive, είναι πάντα στο επίκεντρο του multiplayer. Παρά το γεγονός αυτό, τo Disintegration ξεκίνησε ως τίτλος ενός παίκτη. Μετά από μήνες που αναρωτιόμουν πώς θα παίζει το Campaign για έναν παίκτη, έχω τελικά την ευκαιρία να την δούμε σε δράση και να μάθουμε τα πάντα για το Campaign.

Σαν το ντεμπούτο τίτλο από ένα στούντιο που ιδρύθηκε και δημιουργήθηκε από τον συν-δημιουργό του Halo Marcus Lehto, το Disintegration έχει υψηλές προσδοκίες. Ξεκινώντας αρχικά ως ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στη φάση της προτυποποίησης, ο Lehto δεν ήταν ευχαριστημένος με το πόσο παρόμοιο ήταν το gameplay με άλλους τίτλους RTS, οπότε με τη μικρή ομάδα του άρχισαν να πειραματίζονται με τρόπους να μετατρέψουν την τυπική κάμερα RTS σε ενεργή συμμετέχοντα σε μάχη. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό παιχνίδι που συνδυάζει τους τύπους του είδους shooter του πρώτου προσώπου όπως ο Lehto βοήθησε να φέρει επανάσταση ενώ στο Bungie με το είδος στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο αρχικά ενδιαφερόταν για την επιδίωξη.

Ο κόσμος του Disintegration πραγματοποιείται περίπου 150 χρόνια στο μέλλον. Ο υπερπληθυσμός, η κλιματική αλλαγή, η έλλειψη τροφίμων και, ναι, μια παγκόσμια πανδημία έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα στο χείλος της εξαφάνισης. Ως μέσο επιβίωσης, οι επιστήμονες αναπτύσσουν έναν τρόπο για να αφαιρεθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος και να εμφυτευτεί χειρουργικά σε ένα ρομποτικό σώμα με μια διαδικασία γνωστή ως Ένταξη. Ενώ αυτό αποτελούσε μια προσωρινή λύση ενώ λύνουν τα προβλήματα, μια ομάδα που ονομάζεται Rayonne σαν τις νέες εκδοχές του εαυτού τους και δεν θέλουν να επιστρέψουν, πυροδοτώντας έναν πόλεμο με τους υπόλοιπους ανθρώπους και τον επαναστατημένο Integrateds. Η Rayonne άρχισε να κυνηγάει τους ανθρώπους και ουσιαστικά να τους λυτρώσει και να αναγκάζει την ενσωμάτωσή τους.

Παίρνετε το ρόλο του Romer Shoal, ενός πρώην πιλότου των Gravcycles, που αιωρείται με χειροποίητα όπλα και τον πρώην οικοδεσπότη μιας δημοφιλούς εκπομπής παρόμοιας με μια φουτουριστική Top Gear. Σε ένα σημείο, ο Ρόμπερ εργάστηκε για τον Black Shuck, διοικητή της Rayonne, που ανακάμπτει τους Gravcycles. Ωστόσο, ο Black Shuck διαπιστώνει ότι ο Romer πωλεί αυτά τα Gravcycles στην ανθρώπινη αντίσταση, και ο Romer χαρακτηρίζεται ως εχθρός του Rayonne. Ωστόσο, για τον Black Shuck, η προδοσία είναι προσωπική και μπαίνει στο ρόλο του πρωταρχικού ανταγωνιστή της Διαταραχής.

Το Black Shuck είναι ένας από τους λίγους στην εξουσία του στρατού Rayonne που ονομάζουμε «ελεύθερους στοχαστές», λέει ο Lehto. Έτσι, ο Romer και η αρχική ενσωμάτωση του πληρώματός του ήταν είτε κατ 'επιλογή είτε σε πολύ πρώιμα στάδια. Αφέθηκαν να είναι ελεύθεροι στοχαστές για να είναι τόσο ανθρώπινοι όσο θα μπορούσαν ενδεχομένως να παραμείνουν. Και ο ίδιος ο Shuck, παρόλο που αυτός, μαζί με τους άλλους που διαχειρίζονται τον στρατό Rayonne, βρίσκονται σε αυτήν την μετα-ανθρωπιστική τροχιά. Υπάρχει λοιπόν μια αντιπαράθεση μαζί του και μια εσωτερική μάχη για να ασχοληθεί κανείς με τον άνθρωπο που υπήρχε ως άνθρωπος επειδή μπορεί να σκεφτεί για τον εαυτό του, αλλά να μην θέλει να είναι πια άνθρωπος ».

Αγκαλιάζοντας το νέο του καθεστώς ως παράνομο από τον στρατό του Rayonne, ο Romer ενώνει με μια ομάδα ολοκληρωμένων αγωνιστών αντίστασης. Έρχεται στην κατοχή του ένα Gravcycle και το χρησιμοποιεί καλά, διατάζοντας την ομάδα του από τους ουρανούς πάνω από το πεδίο της μάχης, παρέχοντας εναέρια υποστήριξη. Ενώ η ανατίναξη των εχθρών από τα πάνω είναι απαραίτητη, η κατανόηση του τρόπου διοίκησης της ομάδας σας είναι εξίσου σημαντική. Μπορείτε να επισημάνετε στόχους και αντικείμενα ενδιαφέροντος, καθώς και τοποθεσίες για σύγκλιση. Μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήσετε την ειδική δυνατότητα κάθε μέλους, που κυμαίνεται από  βόμβες έως μαγνητικά  πεδία. Σε αντίθεση με το multiplayer, όταν χρησιμοποιείτε τις ικανότητες της μονάδας σας, ο χρόνος επιβραδύνεται, δίνοντας σας το στρατηγικό πάνω χέρι πάνω από τους εχθρούς σας.

Ως Romer, μπορείτε επίσης να σαρώσετε αντικείμενα και περιβάλλον για να επισημάνετε τους εχθρούς και τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν. Ενώ επισημαίνεται ότι οι εχθροί αποκαλύπτουν πληροφορίες και τις τοποθεσίες που είναι χρήσιμες, η σήμανση ορισμένων αντικειμένων δίνει τη δυνατότητα στα στρατεύματα να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να σαρώσετε για αντικείμενά, το οποίο χρησιμεύουν ως νόμισμα για να ανεβάσετε τις μονάδες εδάφους σας και το Gravcycle, καθώς και να αναβαθμίσετε τα τσιπ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το skill tree των διαφόρων χαρακτήρων σας, καθώς και του Gravcycle σας. Μπορείτε επίσης να σημειώσετε τα σημεία επανάκτησης της υγείας για να συμπληρώσετε το HP της ομάδας.

Καθώς περνάτε από την Campaign ενός παίκτη, μπορείτε να αποτολμήσετε σε διάφορες τοποθεσίες. Ορισμένες από τις τοποθεσίες Lehto αναφέρουν τα βραχώδη βουνά, έρημες πόλεις, βιομηχανικά συγκροτήματα, πυκνές ζώνες πόλεων, εξωτικές τοποθεσίες και άγονες έρημοι όπου οι δυνάμεις της Rayonne δημιουργούν εργοτάξια για την κατασκευή πλοίων. Τα στιγμιότυπα παιχνιδιού που έχω δεί παρουσιάζουν μια πυκνή ζώνη πόλης. 

Συνολικά, η Lehto αναμένει από έμπειρους παίκτες να περάσουν από το Campaign σε οπουδήποτε από 8 έως 10 ώρες με την κλασική δυσκολία. Ωστόσο, ο Lehto λέει ότι μεγαλύτερες δυσκολίες όπως το Maverick, ή η πιο δύσκολη δυσκολία, Outlaw, πιθανόν να διαρκέσουν περισσότερο από 15 ώρες. "Δεν είναι συντριπτικά τεράστιο με κανένα τρόπο, αλλά μέσα σε μια ομάδα 30 ατόμων είναι ωραίο να χτίσει κάτι μέσα στο πεδίο εφαρμογής" λέει ο Lehto. "Είναι αρκετά λογικό, αλλά αρκετά ουσιαστικό, είναι πραγματικά ικανοποιητικό και έχει μια ωραία αρχή, μέση και τέλος." Είναι μια ωραία βόλτα με τραίνο και νιώθουμε σαν να χτυπούμε ένα ωραίο σημείο για το μήκος ".

Δεν γνωρίζουμε πότε έρχεται ακριβώς τo Disintegration, αλλά ο Lehto λέει ότι η ομάδα είναι "να γεμίσει το παιχνίδι όπως μιλάμε". Προς το παρόν, γνωρίζουμε απλά ότι έρχεται  σε PlayStation 4, Xbox One και PC κάποια στιγμή το 2020.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.