Μικρή καθυστέρηση για το Elder Scrolls Online: Greymoor

Published on 9 April 2020 at 23:42

Το επόμενο expansion του Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει "περίπου μια εβδομάδα" μετά την επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας την 18 Μαΐου, ανακοίνωσε η ZeniMax Online Studios. Είναι μια αρκετά μικρή καθυστέρηση και είναι για ένα καλό λόγο: το στούντιο προσαρμόζεται στην απομακρυσμένη εργασία σε απάντηση στην πανδημία του COVID-19.

Παρά την μικρή αυτή καθυστέρηση, το expansion  Greymoor - το  οποία περιλαμβάνει το Update νούμερο 26 - θα κυκλοφορήσει η public beta   του παιχνιδιού στις 20 Απριλίου. Θα στερείται όμως ένα στοιχείο: τους γαλλόφωνους ηθοποιούς. Λόγω του κλειδώματος της εργασίας της Γαλλίας, οι ηθοποιοί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και έτσι οι γαλλόφωνοι παίκτες θα πρέπει να βασίζονται σε κείμενο και υπότιτλους.

"Ο πληθυσμός των παικτών μας είναι μεγαλύτερος από το κανονικό, καθώς πολλοί από εσάς είναι κολλημένοι στο σπίτι και τα video games όπως το ESO είναι μια θαυμάσια διασπορά από μια καθημερινή ζωή που δεν είναι πάντα φοβερή", έγραψε ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Matt Firor. "Είχαμε κάποια πραγματικά διασκεδαστικά γεγονότα του ESO αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένου του συνεχιζόμενου Jubilee επετείου μας, οπότε όλοι θα παρακολουθούμε για τυχόν ζητήματα που προκαλούνται από έναν ήδη μεγάλο πληθυσμό που παίζει ESO να γίνει ακόμη μεγαλύτερος".

Ακούγεται σαν να αξίζει να περιμένετε. Δοκιμάσαμε το expansion τον περασμένο μήνα, γράφοντας ότι "το επόμενο κεφάλαιο της ESO παίρνει το πνεύμα του Skyrim εξίσου με την αρχιτεκτονική του".

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.