Η έκδοση Final Fantasy 7 PC έχει επιβεβαιωθεί

Published on 10 April 2020 at 19:00

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το Final Fantasy 7 Remake θα είναι time exclusive  για το PlayStation 4, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί σε ποια πλατφόρμα θα έρθει μετά ο τίτλος. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί  καθώς το πιο πρόσφατο βίντεο ίσως μόλις αποκάλυψε την έκδοση Final Fantasy 7 Remake PC.

Με το άνοιγμα "Σας ευχαριστούμε που περιμένετε", το βίντεο ανοίγει με το κείμενο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης "Gameplay captured on PC". Ελέγξτε το στιγμιότυπο που τραβήξαμε για να το δείτε μόνοι σας.
Δεν είμαστε πραγματικά έκπληκτοι από αυτήν την είδηση ​​δεδομένου ότι ακόμη και η Sony έχει διαφημίσει τον τίτλο ως "Play first on PS4", το οποίο το χαρακτήρισε ξεκάθαρα ως multiplatform. Συνδυάζοντας αυτό, με άλλες πρόσφατες συμμετοχές, όπως το Death Stranding Horizon: Zero: Dawn, το PC θα είναι πάντα ένας πολύ καλός υποψήφιος για το FF7 Remake. Ήταν μόνο ένα θέμα χρόνου πριν αποκαλυφθεί η επόμενη πλατφόρμα και φαίνεται ότι συνέβη νωρίτερα από το αναμενόμενο. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει, το PS4 έχει μια αποκλειστική χρονική συμφωνία μέχρι τον Απρίλιο του 2021.

by SpookyGR

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.