Sniper Ghost Warrior Contracts Review

Published on 13 April 2020 at 15:26

Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο ευχάριστο από την ελευθερία να αντιμετωπίσετε μια αποστολή με διάφορους τρόπους. Είτε πρόκειται για ένα χάος που τρέχει στο Dishonored είτε για ένα μυστικό playthrough στο Payday 2. Κάποια μέρα βγαίνω στα όπλα της μπροστινής πόρτας και άλλες μέρες είναι συναρπαστικό να βρεις ένα κρυφό σύστημα εξαερισμού. Sniper Ghost Warrior Contracts παρέχει ένα θεμέλιο που επιτρέπει στα δημιουργικά μυαλά να τρέχουν άγρια.

Οι στρατηγικές είναι ατελείωτες

Μπορείτε να εκτελέσετε την ίδια ακριβή αποστολή με αρκετές διαφορετικές διαδρομές κάθε φορά τόσο κυριολεκτικά όσο και εικαστικά. Όλα καταλήγουν στο είδος του παίκτη που είστε και τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Τα πρώτα συμβόλαια είναι πιο ευχάριστα επειδή όλα είναι καινούρια και ανεξερεύνητα. Το να βγάζεις τον πρώτο σου ελεύθερο σκοπευτή και να γλιστρήσεις για να πας σε μια θέση του στόχου αισθάνεσαι υπέροχα. Ωστόσο, το σύστημα δεξιοτήτων στο Contracts απομακρύνει από την πρόκληση και την υπερηφάνεια που έρχεται με επιτυχία νωρίς. Αντί να επεκτείνουν τον κόσμο με νέες μηχανικές μεθόδους, οι δεξιότητες συχνά λειτουργούν ως δίχτυ ασφαλείας που απομακρύνει τη δυσκολία.

Όλοι γνωρίζουν ότι η αίσθηση του πώς η χρήση ενός κωδικού  μπορεί να καταστρέψει την απόλαυσή σας. Αυτό συμβαίνει  όταν πολλαπλές δεξιότητες δίνουν περισσότερη πανοπλία ή κάνουν τα βήματα σας σιωπηλά. Δεν υπάρχει τίποτα κακό που θέλει να είναι ένας ειδικός σκοπευτής, αλλά ορισμένες δεξιότητες το ωθούν πάρα πολύ μακριά.

Στο τέλος του παιχνιδιού μου, επαναλάμβανα μια αποστολή κάνοντας σπριντ και σκότωνα όλους μόνο με ένα περίστροφο στην υψηλότερη δυσκολία. Έκανα την ίδια αποστολή σκοτώνοντας μόνο τον στόχο ήσυχα και έφυγα. Ιδιαίτερες δεξιότητες δημιουργούν μια κατάσταση παρόμοια με τα πρόσφατα παιχνίδια Ghost Recon, όπου υπάρχουν τόσοι πολλοί μηχανισμοί που απομακρύνονται από αυτή την ικανοποίηση.

Gadgets in Contracts Εστίαση στην κοντινή μάχη

Σε μια περίεργη συστροφή, οι πολλές διαφορετικές χειροβομβίδες και συσκευές που αποκτάτε είναι σπάνια χρήσιμες για το sniping. Θα θεωρούσατε ότι ένα παιχνίδι για το sniping θα περιείχε λιγότερα εργαλεία για την καταπολέμηση κοντινών στόχων. Τα gadgets όπως οι βομβίδες αερίου, το C4 και οι νάρκες  εξυπηρετούν μόνο ένα σκοπό να πάνε όλοι στον Άδη. Αυτό καθιστά εύκολο για έναν σιωπηλό σκοπευτή να ξεχάσει ότι υπάρχουν gadgets.

Σίγουρα, μπορώ να εγκαταστήσω νάρκες και συσκευές για να προειδοποιώ όταν πλησιάζουν οι εχθροί. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργήσετε άμυνες όταν είστε μίλια μακριά από όλους. Τα μόνα χρήσιμα gadget που χρησιμοποίησα  ήταν medkits, ένα drone για προσκόπους και μια φανταχτερή μάσκα. Ακόμη και ακόμα, το drone χάνει την "λειτουργιά" του όταν τα skills που έχεις βρίσκουν σχεδόν κάθε εχθρό κοντά.

Το κύριο gadget είναι η νέα μάσκα για το franchise του Sniper Ghost Warrior. Βοηθά στην προσαρμογή του στόχου, της θερμικής όρασης και στην εύρεση σημαντικών στόχων,επίσης βοηθά να προσαρμόσετε τη βαρύτητα και τον άνεμο για ειδικούς πυροβολισμούς .Όταν αναβαθμιστεί πλήρως, χρησιμοποιείται για σκοπούς σάρωσης.

Η ζωή σας γίνεται πολύ εύκολη όταν μπορείτε να επισημάνετε κάθε στρατιώτη και να τον δείτε μέσα από τοίχους. Οι προγραμματιστές προσπαθούν να σας δυσκολέψουν με ορισμένους πύργους και δομές που αφαιρούν τους επισημασμένους στόχους. Αυτή είναι η μοναδική φορά που ένιωσα μια πρόκληση επειδή έπρεπε να μηδενίζω την απόσταση των εχθρών χειροκίνητα.

Πέφτοντας πάνω σε πολλά bugs

Τα σφάλματα που βίωσα στα συμβόλαια δεν ήταν σπασίματα παιχνιδιού και αρκετά συχνά. Έπεφτα συνεχώς σε δυσλειτουργίες που προειδοποίησαν τους εχθρούς, ή NPCs που στέκονται σε λάθος μέρος. Για παράδειγμα, υπάρχει μια αποστολή διάσωσης ενός φυλακισμένου και περιπλανιέται έξω από το κελί του. Πυροβόλησα την πόρτα του κελιού του και άνοιξε μέσα για να με ευχαριστήσει για τη διάσωση του.

Βρήκα έναν από τους κύριους στόχους μου να κολλήσει περπατώντας μέσα σε άλλο NPC. Άλλους στόχους περπάτησα και τους σκότωσα ενώ προσπαθούσαν να περπατήσουν σε έναν τοίχο. Πολλά σφάλματα όπως αυτά είναι πιο συχνά ανόητα και απογοητευτικά, αλλά δεν καταστρέφουν την εμπειρία. Είναι εύκολο να παρατηρήσετε ένα μικρό σφάλμα, και  ελπίζουμε ότι θα σταθεροποιηθεί και θα προχωρήσει.

ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ

Το Sniper Ghost Warrior Contracts συνδυάζει υπέροχο gameplay με μια ελαφριά ιστορία. Παρά τα πολυάριθμα σφάλματα, κάθε περιβάλλον είναι διασκεδαστικό λόγω του τρόπου με τον οποίο σας ωθεί να είστε δημιουργικοί. Κάθε σύμβαση παρουσιάζει μια ευκαιρία για έναν εξαιρετικό συνδυασμό μακρόχρονης και στενής συνάντησης. Συνολικά, το ικανοποιητικό gameplay καθιστά εύκολο να αγνοήσετε τα συχνότερα σφάλματα.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ 7,5 by SpookyGR


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.