Το πρώην αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Steam

Published on 15 April 2020 at 18:00

Η περίφημη περιπέτεια της Thatgamecompany Journey θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 11 Ιουνίου.

Η κυκλοφορία στο Steam θα ακολουθήσει μετα απο ένα έτος αποκλειστικότητας στο Epic Games Store, μέσω του εκδότη Annapurna Interactive.

Μετά τα προηγούμενα παιχνίδια Flow and Flower, το Journey ήταν αρχικά ο τρίτος και τελευταίος τίτλος σε έναν προγραμματιστή συμφωνίας αποκλειστικότητας τριών παιχνιδιών που υπέγραψε η εταιρεία Thatgamecompany με την Sony.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το PS3 μέσω του PlayStation Network τον Μάρτιο του 2012 και έγινε το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις στην υπηρεσία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη, πριν φτάσει στο PS4 τον Ιούλιο του 2015.

Η εταιρεία το περιγράφει ως «ανώνυμη περιπέτεια» - οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον στο ταξίδι τους, αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω ομιλίας ή κειμένου (αντ 'αυτού, το παιχνίδι διαθέτει σύστημα ήχου ping) και τα ονόματά τους δεν αποκαλύπτονται ο ένας στον άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

«Εξερευνήστε τον αρχαίο, μυστηριώδη κόσμο του Journey καθώς ανεβαίνετε πάνω από τα ερείπια και γλιστράτε σε άμμο για να ανακαλύψετε τα μυστικά του», διαβάζει η περιγραφή προϊόντος του Epic Games Store.

«Παίξτε μόνος σας ή με τη συντροφιά ενός συναδέλφου και εξερευνήστε τον απέραντο κόσμο του μαζί. Διαθέτοντας εκπληκτικά γραφικά και ένα μουσικό σκορ που είναι υποψήφιο για Grammy, το Journey προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία όπως καμία άλλη. "

Το Journey κέρδισε πολλά βραβεία παιχνιδιού της χρονιάς και τόσο οι εκδόσεις PS3 όσο και PS4 έχουν βαθμολογία 92 σε κριτικές στο Metacritic, 78 και 45 κριτικές αντίστοιχα.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.