Το νέο τρέιλερ του Gears Tactics μας εξιτάρει

Published on 16 April 2020 at 00:51

Τα παιχνίδια στρατηγικής θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στον χώρο παιχνιδιών για υπολογιστή. Υπάρχει κάτι μοναδικό να βλέπεις το πεδίο της μάχης, να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου και να τα βλέπεις όλα να ξετυλίγονται. Είτε σε πραγματικό χρόνο είτε με βάση τις σειρας, τα είδη δεν αποτυγχάνουν ποτέ και κάνουν το μυαλό σας να σκέφτεται και να κινείται. Ο επαναπροσδιορισμός της Firaxis για τη σειρά XCOM και το πιο πρόσφατο Phoenix Point από τα Snapshot Games είναι μόνο δύο παραδείγματα. Τώρα, η Splash Damage και The Coalition θέλουν το Gears Tactics να είναι ο επόμενος μεγάλος παίκτης του είδους που ξεκινά σε δύο εβδομάδες. 

Διαθέσιμο για προεγκατασταση τώρα πριν από την κυκλοφορία του στις 28 Απριλίου, το Gears Tactics μόλις αποκάλυψε το τρέιλερ του. Περιττό να πούμε, είναι γεμάτο σημαντικές πληροφορίες. Το πιο σημαντικό, κάνει το παιχνίδι να φαίνεται πραγματικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Πραγματοποιείται 12 χρόνια πριν από το πρώτο παιχνίδι, η Gears Tactics μεταφέρει τους παίκτες στη ζωή του λοχίας Gabe Diaz, του πατέρα του πρωταγωνιστή της Gears 5, Kate Diaz. Οι  Locusts εξακολουθούν να αποτελούν μείζονα απειλή και εξαρτάται από εσάς να συγκεντρώσετε την ομάδα των ονείρων σας και να νικήσετε τον Ukkon, τον κορυφαίο επιστήμονα του Locust Horde.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο παιχνίδι είναι ότι το Gears Tactics μετατοπίζει την προοπτική σε μια ισομετρική προβολή, όπως και στο XCOM. Θα χρειαστεί  να πολεμήσετε και να προστατεύσετε τα στρατεύματά σας καθώς σχεδιάζετε την επίθεσή σας. Οι νέοι νεοσύλλεκτοι πρέπει να εκπαιδευτούν, οι στρατιώτες να είναι εξοπλισμένοι και να προστεθούν σε μία από τις πέντε μοναδικές τάξεις. Είτε πρόκειται για Vanguard, Sniper, Support, Scout ή Heavy, κάθε Gear θα έχει πολλά να εργαστεί. Υπάρχουν πάνω από 150 δεξιότητες για να ξεκλειδώσετε και σίγουρα θα φέρουν το κακό στους εχθρούς σας.

Η κίνηση και ο αγώνας πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τους θαυμαστές της  στρατηγικής / τακτικής, αλλά οι σπέσιαλ κινήσεις είναι πίσω και πιο σημαντικές από ποτέ. Περισσότερο από ένα αιμοδιψή και ικανοποιητικό τέλος στους εχθρούς σας που σας κρατά να παλεύετε. 

Το Gears Tactics θα έχει πολλές ανταμοιβές και, πάνω απ 'όλα, δεν υπάρχουν μικρο συναλλαγές. Έτσι, αν η ομάδα σας καταλήξει να φαίνεται ωραία, είναι όλη η σκληρή δουλειά σας. Σηκωθείτε και πολεμήστε  την  28 Απριλίου όταν το Gears Tactics φτάνει στον υπολογιστή.

Στη συνέχεια αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω  και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μεγάλα άρθρα καθημερινά.

by SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.