Εδώ είναι η πρώτη ματιά στο Crysis Remastered, -trailer

Published on 16 April 2020 at 19:22

Νωρίτερα σήμερα, σας ενημερώσαμε για το Crysis Remastered. Όπως έχουμε αναφέρει, ο επίσημος ιστότοπος του παιχνιδιού έχει διαρρεύσει αυτό το επερχόμενο remaster. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που διέρρευσε σήμερα. Παρακάτω μπορείτε επίσης να βρείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης του παιχνιδιού, με γραφικά εντός μηχανης.

Όπως σημείωσε η Crytek, το Crysis Remastered φέρνει νέα γραφικά χαρακτηριστικά και υφές υψηλής ποιότητας. Θα έχει επίσης την εγγενή λύση CRYENGINE hardware και API-agnostic ray tracing.

Λάβετε υπόψη ότι το παρακάτω τρέιλερ ανακοίνωσης είναι τρέιλερ. Ως εκ τούτου, μην περιμένετε πολλές σκηνές από το remaster. Προς το παρόν, το μόνο πράγμα που βλέπουμε είναι ο Nomad σε ένα περιβάλλον ζούγκλας.

Τώρα τα καλά νέα είναι ότι αυτό το βίντεο φαίνεται καλύτερο από το Crysis Modded. Μπορούμε να παρατηρήσουμε σαφώς ένα καλύτερο σύστημα φωτισμού, καλύτερες υφές και καλύτερα πλέγματα βλάστησης. Ελπίζω λοιπόν ότι αυτά τα γραφικά θα αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της έκδοσης του υπολογιστή.

H Crytek θα αποκαλύψει επίσημα το Crysis Remastered σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

SpookyGr

Rating: 0 stars
0 votes

«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.